Як приготувати рулет зі свинини: 3 простих рецепти для домашньої кухні
Як приготувати рулет зі свинини: 3 простих рецепти для домашньої кухні

Як приготувати рулет зі свинини: 3 простих рецепти для домашньої кухні

Свинячий м'ясний рулет - чудовий вибір для святкового застілля. У дні урочистостей хочеться приготувати щось особливе, і фарширований рулет зі свинини стане справжньою окрасою вашого столу. Як приготувати рулет зі свинини?М'ясний рулет - це відносно бюджетна, багатофункціональна святкова страва, ідеальна для великої компанії. Його можна приготувати з курятини, свинини, індички чи яловичини, експериментуючи з різноманітними начинками: зеленню, овочами, вареними яйцями, сухофруктами тощо. А апетитна золотава скоринка на рулеті щоразу вийде завдяки медово-гірчичному маринаду з використанням гірчиці Торчин®.Цей рецепт - основа основ. Він простий у виконанні, але результат вас приємно здивує. М'яке м'ясо, ароматний часник і свіжа зелень - ідеальне поєднання для будь-якого застілля.• 1 кг свинячої вирізки (можна використовувати корейку);• 2-3 голівки часнику;• Пучок свіжої зелені (петрушка, кріп, базилік);• 2 ст.л. олії;• 1 ч.л. солі;• 0,5 ч.л. чорного меленого перцю;• 1 ч.л. паприки (за бажанням).Цей рецепт додасть до класичного рулету пікантних ноток грибного аромату та ніжного сиру.• 1 кг свинячої корейки;• 300 г печериць (або інших грибів);• 150 г твердого сиру;• 1 цибулина;• 2 ст.л. олії;• 1 ст.л. сметани;• Сіль, перець за смаком.Цей рецепт ідеально підійде для любителів незвичайних смакових поєднань. Кисло-солодкий соус для м'яса додасть рулету неповторного смаку та аромату.• 1 кг свинячої шиї;• 2 ст.л. соєвого соусу;• 1 ст.л. меду;• 1 ст.л. оцту;• 1 ч.л. меленого імбиру;• 1 ч.л. часникового порошку;• Сіль, перець за смаком.
Джерело матеріала
loader
loader