Неповторний рецепт "Битої редиски", який затьмарить усі страви на столі
Неповторний рецепт "Битої редиски", який затьмарить усі страви на столі

Неповторний рецепт "Битої редиски", який затьмарить усі страви на столі

Цікавий рецепт приготування редиски.
Час приготування:
30 хв
Час на підготовку:
10 хв
Порції
6 порції
Кухня
Інтернаціональна

Зараз самий розпал сезону редиски, яку багато хто любить за її пікантний і свіжий смак. Існує безліч рецептів салатів із редискою, а ми пропонуємо вам приготувати її по-особливому.

Бита редиска стане ідеальним доповненням до ситної вечері, а також готується вона простіше простого.

До речі, найкраще маринувати редиску у банці, повідомляє Главред із посиланням на mama_moze_tato_dopomoze.

Бита редиска - рецепт

Інгредієнти:

Редиску добре промийте, обріжте хвостики.

Відбийте кожну редиску на зрізах кухонним молоточком з обох боків.

Додайте до підготовленого овоча натертий часник і нарубаний кріп

Всипте сіль, додайте духмяний перець, оцет і олію.

Усе добре перемішайте і відправте в холодильник на 30 хвилин.

Можна подавати на стіл, смачного!

Дивіться відео, як готувати биту редиску:

Вас може зацікавити:

Хто така mama_moze_tato_dopomoze?

mama_moze_tato_dopomoze - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На mama_moze_tato_dopomoze підписані понад 20 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader
loader