/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F6da67fb144bf2da12e0bee4b769dafa0.jpg)
Шашлик буде танути в роті: кулінар розкрила секрет ідеального маринаду для мʼяса
Ароматний шашлик, засмажений на мангалі – улюблена страва багатьох українців, особливо у теплу пору року. Щоб мʼясо було соковитим та ніжним важливо правильно приготувати маринад. Главред зʼясував, у чому найкраще замаринувати шашлик, щоб мʼясо тануло в роті.
Рецептом чудового маринаду для шашлику поділилася українська кулінарна блогерка у Instagram @alionakarpiuk.
Для маринаду вам знадобиться:
Спершу ретельно підготуйте м'ясо та видаліть все зайве, а потім наріжте кубиками.
Далі візьміть миску та зʼєднайте всі інгредієнти разом. Не забудьте додати сіль та перець. Залийте мʼясо маринадом.
Маринуйте мʼясо щонайменше чотири години, але краще – всю ніч. Далі можете приступати до смаження м'яса.
Перед смаженням, до шашлику можна додати трішки лимону, гілочки розмарину, і присипати меленим перцем.
Завдяки кефіру мʼясо буде ніжним, соковитим та вершковим.
Смачного!
Як замаринувати мʼясо - дивіться відео:
Читайте також:
Хто така alionakarpiuk
alionakarpiuk - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На alionakarpiuk підписані понад 125 тисяч користувачів соцмережі.

