Шашлик буде танути в роті: кулінар розкрила секрет ідеального маринаду для мʼяса
Шашлик буде танути в роті: кулінар розкрила секрет ідеального маринаду для мʼяса

Шашлик буде танути в роті: кулінар розкрила секрет ідеального маринаду для мʼяса

Маринад готується дуже просто та з мінімальною кількістю інгредієнтів.

Ароматний шашлик, засмажений на мангалі – улюблена страва багатьох українців, особливо у теплу пору року. Щоб мʼясо було соковитим та ніжним важливо правильно приготувати маринад. Главред зʼясував, у чому найкраще замаринувати шашлик, щоб мʼясо тануло в роті.

Рецептом чудового маринаду для шашлику поділилася українська кулінарна блогерка у Instagram @alionakarpiuk.

Для маринаду вам знадобиться:

Спершу ретельно підготуйте м'ясо та видаліть все зайве, а потім наріжте кубиками.

Далі візьміть миску та зʼєднайте всі інгредієнти разом. Не забудьте додати сіль та перець. Залийте мʼясо маринадом.

Маринуйте мʼясо щонайменше чотири години, але краще – всю ніч. Далі можете приступати до смаження м'яса.

Перед смаженням, до шашлику можна додати трішки лимону, гілочки розмарину, і присипати меленим перцем.

Завдяки кефіру мʼясо буде ніжним, соковитим та вершковим.

Смачного!

Як замаринувати мʼясо - дивіться відео:

Читайте також:

Хто така alionakarpiuk

alionakarpiuk - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На alionakarpiuk підписані понад 125 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader
loader