/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F68%2F53cd0dc120a62e0d103ed1ea04a6df62.jpg)
Український цукор має перспективи на ринку Китаю
Український цукор має перспективи на ринку Китаю
Китай імпортує цукор, тож Україна у перспективі могла б збільшити обсяги постачань цього продукту на ринок КНР.
Таку думку висловив радник-посланник з економічних питань Посольства України в КНР Андрій Сергієнко, пише AgroTimes.
За його словами, наразі виробники експортують дуже незначні обсяги цукру з України до Піднебесної, тож фактично можна казати, що китайські споживачі не знайомі з українським солодким продуктом.
«Дійсно Китай імпортує цукор. І я вважаю, що тут є перспектива. Але на цьому ринку дуже активно працюють інші країни, які історично тут протягом тривалого періоду вже сформували свою репутацію як великих постачальників. Це Бразилія та південноазійські країни. Тому ринок потребує імпорту, але треба також працювати з нашої сторони. Пропонувати свою продукцію, займатися її промоцією», — зауважив Андрій Сергієнко.

