Гриби на мангалі з фаршем: зберігайте коронний рецепт від суперфіналістки Мастершеф
Гриби на мангалі з фаршем: зберігайте коронний рецепт від суперфіналістки Мастершеф

Гриби на мангалі з фаршем: зберігайте коронний рецепт від суперфіналістки Мастершеф

Якщо ви любитель грибів, спробуйте соковиті, ароматні й дуже прості в приготуванні печериці на мангалі з фаршем.Рецептом поділилася суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко.Гриби на мангалі з мʼясом виходять дуже соковиті, з насиченим ароматом і легким димком.Печериці великі - 1 кг;Фарш - 500 г;Соєвий соус - 70 г;Олія Олейна з травами базилік, орегано, розмарин- 50 мл;Майонез - 2 ст.л;Часник - 2-3 зубчики;Петрушка - 1 невеликий пучок;Вода - 50 мл;Сир твердий - 200 г;Сіль, перець за смакомГриби помити та обсушити. Відрізати ніжки.Додати майонез, соєвий соус та часник. Додатково трави не додаю - вони вже є в ароматній олії Олейна з Травами базилік, орегано, розмарин.Все ретельно змішати та залишити на 30 хв.До фаршу додати сіль, перець, петрушку, тертий сир та воду. Все ретельно вимішати.В кожну шапочку гриба покласти фарш. Нанизати на шампура, як на відео. Смажити до готовності.Якщо любите гриби - обов'язково спробуйте, наголосила Рябенко.

Джерело матеріала
loader