/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fda2fc6f5b166a0c0b4ccdb18de369f68.jpg)
Моцарела в домашніх умовах: як приготувати популярний сир з трьох інгредієнтів
Плавлену моцарелу можна приготувати різними способами.Одним з них поділилась фудблогерка Ангеліна Зінкова.Улюблений багатьма сир кулінарка готує з домашнього молока.3 л молока6-8 ст. л. оцту1 ст. л. солі.Молоко нагріти до 45-50С, поступово додавати оцет і постійно помішувати, поки сир не відділиться від сироватки. Відтиснути його від зайвої рідини. Підігріти сироватку до 70С +- і мокаючи сир у сироватку розтягувати, як показано на відео.Сформувати кульки і викласти у холодну воду. Сир готовий.
