/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F38126c8b47bd4a73b61da2191c135e0d.jpg)
Вівсянка по-новому: томатна версія, яка точно здивує смаком
Томатна вівсянка - несподівана, але смачна солона версія звичної каші, яка здивує навіть тих, хто не уявляє сніданку без солодкого. Вона поєднує кремову текстуру вівсянки з яскравим смаком томатів, зелені та спецій.Такий варіант заряджає енергією, добре насичує і чудово підходить для тих, хто любить експериментувати на кухні.Вівсяні пластівці - 50 гПомідор - 1 штТоматна паста - 20 г/1.3 ст.лЯйця курячі - 1 штОливкова Олія - 3 мл/0.2ст.лПармезан - 10 гКінза свіжа - 8 гЗваріть вівсянку у воді до стану майже готовності.Помідори наріжте кубиками. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте помідори 2-3 хвилини.Додайте томатну пасту, перемішайте, і тушкуйте ще 1-2 хвилини.Готову вівсянку перекладіть у сковороду до помідорів, перемішайте, додайте сіль і перець за смаком.Зваріть яйце пашот: у киплячу воду додайте трохи оцту, створіть вир, обережно вбийте яйце і варіть 2-3 хвилини.Викладіть вівсянку у тарілку, посипте тертим пармезаном, зверху додайте яйце пашот і трохи кінзи.
