/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F1b56cd15faf0ccef7966c1f2b32b2bc3.png)
Соковита скумбрія на грилі: який маринад перетворить рибу в кулінарний шедевр
Якщо любите готувати страви на грилі, збережіть рецепт приготування скумбрії у ароматному маринаді.Ви не пошкодуєте. Коли спробуєте на смак, вам захочеться посмажити рибу таким способом ще.Рецептом поділився шеф-кухар Олександр Огороднік.4 тушки скумбрії або макреліпучок петрушки (основа аромату)по трохи кропу і зеленої цибулі3-4 зубчики часникусік половини лимона30 мл оливкової або звичайної оліїсіль і перець за смакомУсе перебиваємо блендером до соусоподібного стану. Заливаємо рибу, маринуємо 1 годину, і смажимо на гарячому грилі до рум'яної скоринки.Подаємо з маринованою цибулею та свіжою зеленню - буде ідеально.

