/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Ffffb19afceab198ac612192c430120fe.jpg)
Соус реліш з огірками і спеціями — маловідомий українцям, але надзвичайно популярний в США
Соус реліш: рецепт / © unsplash.com
Найчастіше соус реліш використовують як доповнення до бургерів, хотдогів, сендвічів та інших страв з м’ясом.
Інгредієнти
- великий огірок (без насіння)
- 3 шт.
- біла цибулина
- 2 шт.
- червоний солодкий перець
- 1 шт.
- зелений солодкий перець
- 1 шт.
- сіль
- 2 ст. ложки
- яблучний оцет
- 1 склянка
- цукор
- ¾ склянки
- гірчичне насіння
- 2 ч. ложки
- насіння селери
- 2 ч. ложки
Процес приготування:
-
Наріжте огірки, цибулю й болгарський перець дрібними шматочками.
-
Посоліть овочеву суміш і залиште настоюватися на пів години, після чого добре промийте водою та ретельно відіжміть зайву рідину.
-
У каструлі з’єднайте оцет, цукор і прянощі, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
-
Додайте підготовлені овочі, варіть усе разом приблизно 10 хвилин.
-
Гарячий соус розкладіть по стерилізованих банках і щільно закрутіть кришками.
Смачного!
