Божественна намазка на хліб з кабачків: готується дуже просто
Божественна намазка на хліб з кабачків: готується дуже просто

Божественна намазка на хліб з кабачків: готується дуже просто

У такий спосіб ви кабачки ще не готували.
Час приготування:
15 хв
Час на підготовку:
5 хв
Порції
5 порції
Кухня
Інтернаціональна

У розпал сезону кабачків хочеться експериментувати зі стравами. Якщо традиційні смажені кабачки набридли, тоді Главред пропонує приготувати смачну намазку з овоча, яка буде смачнішою, ніж крем-сир з магазину.

Рецептом поділилась кулінарний блогер на сторінці @smachno_tyt у TikTok.

Вам знадобиться:

Спершу потрібно помити кабачки та нарізати невеликими кубиками (приблизно 2х2).

Далі відправляємо кабачок на розігріту сковороду, попередньо змащеною олією. Тушкувати потрібно до готовності, приблизно 10-15 хвилин. Не забудьте періодично помішувати.

Якщо кабачки готові, а соку все ще багато, залиште на кілька хвилин їх на вогні без кришки, але потрібно уважно стежити.

Готові кабачки перекладаємо у чашу блендера. Сюди ж додаємо часник, сіль, перець, зелень та плавлені сирки. Все подрібнюємо до однорідності. Готово!

Намазку можна їсти як у теплому вигляді, так і після охолодження в холодильнику - залишивши її там на ніч.

Смачно намазувати на житній хліб чи грінку.

Як приготувати намазку з кабачків - дивіться відео:

@smachno_tyt

Вирішила спробувати цю хітову намазку) Смачно,рекомендую? Кабачок - 1 шт(маленький); Плавлений сирок - 2 шт; Часник - 1-2 зубчики; Кріп - за смаком; Олія - 1 ч.л; Сіль- дрібка; Кабачок дрібно нарізати та обсмажити до готовності на маленькій кількості олії(можна і без) і злегка підсолити; Далі в чаші блендера зʼєднати всі складові - кабачки,сирки,часник та кріп та все гарно перебити. І все,смачного))

♬ оригінальний звук - sound_ua_

Інші рецепти:

Джерело матеріала
loader