/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fed4b7aba0c74f83ad75877415dbd7c48.png)
Кацурін і Птушкін завершили "Їжу України"
Ресторатор Михайло Кацурін і тревел-блогер Антон Птушкін повідомили про завершення спільного проєкту "Їжа України".Останній епізод уже доступний для перегляду - в ньому автори використали архівні кадри, які раніше не були показані.Про це вони повідомили у спільному дописі в Instagram.Упродовж кількох сезонів Кацурін і Птушкін досліджували гастрономічну карту України: куштували місцеві страви, знайомилися з автентичною кухнею, підтримували малий бізнес і ділилися з глядачами кулінарними відкриттями.Проєкт виходив також на Новому каналі. "На початку цього проєкту ми ставили перед собою три цілі: 1. Краще пізнати Україну і поділитися цим з вами. 2. Створити великий гід їжі, щоб ви користувалися ним у своїх подорожах. 3. Розповісти про смачні маленькі бізнеси, щоб про них знала вся країна і було багацько гостей.Можемо нарешті спитати: ну що думаєте, у нас вийшло?Дякуємо нашій прекрасній команді за цю неймовірну спільну подорож. Дякую ЗСУ за те, що ми взагалі це змогли зняти. Бо без вас ні їжі, ні країни, нічого. Чао, любі, і до зустрічі в нових проєктах", - написали Кацурін і Птушкін.У фінальному епізоді автори пояснили, що завершення - це спільне рішення."Не питайте чому. Насправді ми й самі не знаємо. Але ми просто вирішили", - каже Птушкін."У нас все добре, ми дружимо. Ми вирішили, що настав той час", - додав Кацурін.У коментарях під відео кулінар Євген Клопотенко написав: "Це було і є ТОП!".

