/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F968e7b80a9ebaaa011a79521256025af.jpg)
Фарширований перець по-новому: весь секрет у начинці
Пропонуємо вам рецепт смачного фаршированого перцю з незвичайною начинкою, адже замість рису потрібно додати кабачок, що робить страву особливою. Чудова ідея для сімейного обіду або ж вечері.
До речі, у страву можна додавати будь-який фарш, повідомляє Главред із посиланням на dari.buuulvsk.
Фарширований перець - рецепт
Інгредієнти:
Натріть кабачок на крупній тертці, відіжміть увесь сік і додайте у фарш.
Цибулю наріжте на маленькі кубики і додайте половину у фарш, посоліть і поперчіть усе, перемішайте.
Розріжте перець навпіл, видаліть серединку, нафаршируйте його фаршем і відправте у форму для запікання.
Розігрійте олію в пательні, додайте нарізану цибулю та натерту моркву.
Помідор дрібно наріжте, відправте в зажарку, додайте томатну пасту, сіль, перець, протушкуйте все.
Відправте соус на перці, розподіліть, влийте трохи води у форму, затягніть фольгою і запікайте за температури 180 градусів одну годину.
Тепер приберіть фольгу і тримайте страву в духовці ще хвилин сок.
Подавайте із зеленню та сметаною. Приємного апетиту!
Дивіться відео, як готувати фарширований перець:
Вас може зацікавити:

