Як красиво нарізати кавун, щоб зручно їсти соковиту ягоду літа
Як красиво нарізати кавун, щоб зручно їсти соковиту ягоду літа

Як красиво нарізати кавун, щоб зручно їсти соковиту ягоду літа

Існує безліч способів подати кавун красиво та зручно. Проте перед нарізанням важливо не забувати про головне - ретельно вимити ягоду. Бруд і бактерії на шкірці можуть легко потрапити всередину й стати причиною неприємних проблем зі здоров'ям.Спеціаліст з ножів Константіно Дельнеро розповів, що є один спосіб нарізання кавуна, який ускладнює його споживання, передає The Take Out."У кожного є свої уподобання щодо кавунів, але я не раджу використовувати метод "вирізання печива", - зазначив він.За словами експерта, цей спосіб може вимагати використання столового приладдя, якщо ви не хочете, щоб руки стали липкими, а також призводить до втрати частини фрукта.Дельнеро радить нарізати кавун трикутними шматочками."Довга шкірка дає людям можливість тримати його в руках, а фрукт легко дістати", - пояснив він."Якщо ви плануєте подавати кавун з виделкою або зубочистками, нарізання кавуна кубиками - чудовий варіант, який мінімізує кількість фруктів, що йдуть у відходи", - додав експерт.

Джерело матеріала
loader