МХП вирощує столовий буряк із високим потенціалом зберігання
МХП вирощує столовий буряк із високим потенціалом зберігання

МХП вирощує столовий буряк із високим потенціалом зберігання

Овочевий напрямок у структурі підприємства МХП-Агро-С Центральний Хаб продовжує динамічно розвиватися. Господарство системно впроваджує сучасні технології, накопичує виробничий досвід і формує чіткі стратегії вирощування та зберігання ключових культур — картоплі та столового буряка.

У 2025 році для вирощування буряка обрано гібрид Монті F1, відомий високою стійкістю та здатністю до тривалого зберігання. Наразі рослини перебувають у фазі активного росту, середній розмір коренеплодів сягає 55–60 мм. Продукція вирізняється рівною поверхнею, відсутністю механічних пошкоджень і привабливим товарним виглядом.

Фахівці підприємства щоденно контролюють стан посівів, підтримують належний розвиток листового апарату та створюють оптимальні умови для росту культури. Завдяки системному підходу та використанню сучасних технологій у господарстві очікують отримати врожай, який збереже якісні та смакові характеристики до весни.

Джерело матеріала
loader