Млинці зі сливами та кремом: як приготувати ніжний десерт на сніданок
Млинці зі сливами та кремом: як приготувати ніжний десерт на сніданок

Млинці зі сливами та кремом: як приготувати ніжний десерт на сніданок

Осінь дарує чудові можливості для кулінарних експериментів.Млинці зі стиглими сливами та ніжною кремовою начинкою стануть ідеальним початком прохолодного дня. Ароматні, солодкувато-кислі й напрочуд ніжні подарують відчуття домашнього тепла з першого шматочка.3 яйця2-3 ст.л. цукру450-500 мл молока (гарячого)160 гр борошна40 гр вершкового масла(або олії, але краще масла)Трохи збити яйця з цукром, додати половину борошна і замісити густе тісто, власне густе тісто не дозволить утворитись комочкам. Тепер третина гарячого молока, далі решта борошна і молока. В кінці - топлене вершкове масло(можна замінити на олію, але з маслом все ж краще).Хочете товстіші - берете 450 мл молока, на тонші - 500-550, контролюйте консистенцію як зручно. І головне - смажити на середньо-високому вогні і швидко, так вони не всхонуть, у мене 1 млинець 60-70 секунд на пательні.Сливова начинка:80-100 гр цукру30 гр масла~400 гр слив20 мл червоного сухого винаЦукор розтопити на слабкому вогні, додати масло, всипати сливи, 2хв потримати, додати вино, ще 1 хв і вимкнути, повністю охолодити перед скручуванням млинцівСирна начинка:350 гр кисломолочного сиру~70 гр 33% вершків40 гр цукрової пудриПросто збити блендеромДля соусу я просто поєднала сік який лишився зі слив з 33% вершками і отака смакота вийшла.

Джерело матеріала
loader