/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F126d4f298ebe5696ba9ade966d9b2a6d.jpg)
Млинці без борошна: для тих, хто на дієті, та не тільки, рецепт
Млинці без борошна – ідеальний рецепт для тих, хто уникає надмірного споживання вуглеводів і цукру. Приготовані лише з яєць і вершків, ці млинці на смак трохи нагадують омлет, але вони ніжні, м’які та тануть у роті.
Вони ідеально підходять для фарширування як солодкими, так і солоними начинками, зокрема м’ясними. Мабуть, немає простішого способу приготувати сніданок на вихідні.
Щоб приготувати ці млинці без борошна, вам знадобляться лише вершки та яйця. Це гарний варіант, якщо ви дотримуєтеся безглютенової дієти. Вони також менш калорійні, що робить їх чудовим вибором для тих, хто хоче скинути кілька зайвих кілограмів.
Для приготування знадобляться наступні продукти:
- 5 яєць;
- 5 столових ложок вершків 30%;
- дрібка солі;
- топлене масло або олія для смаження.
Приготування
Основним інгредієнтом млинців є яйця, які зв’язують усі інші інгредієнти разом. Тому для цього варіанту не потрібне борошно. Обережно, але ретельно збийте жовтки та білки до однорідної маси, потім додайте вершки та дрібку солі. Збийте на високій швидкості.
Розігрійте трохи вершкового масла або олії на сковороді. Смажте млинці з обох боків до золотисто-коричневого кольору (протягом 1-2 хвилин).
З цього рецепту має вийти приблизно 5 млинців. Смачного!
Ці тонкі яєчні млинці ідеально підходять для начинки різноманітними інгредієнтами . Для солодкого доповнення можна спробувати шоколадну пасту, фрукти, сир або вершковий сир. Як і в класичному варіанті, просто намажте начинку та згорніть їх. Це неймовірно гнучкі млинці, які не тріскаються під час згортання. Багато людей вважають, що для приготування ідеальних млинців потрібно полити їх великою кількістю кленового або іншого сиропу. Просто пам’ятайте, що ці млинці не містять цукру, тому не зводьте цей ефект нанівець, додаючи до них багато вуглеводів.
Цей рецепт безглютенових млинців також ідеально підходить для солоних страв, наприклад, з м’ясною, мексиканською або грибно-капустяною начинкою. Смак яйця настільки універсальний, що він ідеально поєднуватиметься навіть з гострими, насиченими спеціями та начинками.
Ці кето-млинці ідеально підходять для сніданку, вечері або навіть обіду. Ви можете легко приготувати більшу порцію та зберігати їх накритими в холодильнику близько двох днів.
Раніше портал Знай писав, що якшо кава стала гіркою - пора чистити кавоварку: як позбутися бруду та бактерій, не зіпсувавши техніку.
Крім того, ми повідомляли рецепт кабачкової ікри як у дитинстві: нічого зайвого, тільки ароматний смак осені.
Також портал інформував про той самий яблучний пиріг, який пахне вереснем: ніжний, з хрусткою скоринкою та карамельними фруктами.

