У Китаї відбувся вечір української кухні та культури
У Китаї відбувся вечір української кухні та культури

У Китаї відбувся вечір української кухні та культури

У місті Тяньцзінь, що у Китаї, посольство України спільно з місцевим рестораном «Цзіньцай» влаштували унікальний вечір української кухні та культури, що отримав назву DNA Ukraine: Cuisine and Culture.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в КНР.

Понад 70 запрошених гостей – місцеві органи влади Китаю, VIP-гості, поціновувачі кулінарії та популярні блогери – зібралися, щоб відчути автентичні смаки України та зануритися у її культурну атмосферу.

Захід розпочався з інтерактивних розваг та культурних активностей, після чого представники посольства та керівництво ресторану виголосили привітальні промови.

Гості мали змогу скуштувати традиційні українські страви, що є візитівкою нашої кухні: борщ, голубці, вареники, деруни, узвар тощо.

Як зазначають у посольстві, меню розроблялося у тісній співпраці української сторони та шеф-кухарів, щоб зберегти «автентичний смак» і професійне виконання.

Крім кулінарної частини, на відвідувачів чекали вікторина та українські пісні. Завершився вечір спільним фото та неформальним спілкуванням.

Посольство України в КНР та ресторан «Цзіньцай» висловили вдячність усім учасникам за інтерес до української культури. «Такі заходи є надзвичайно важливими, щоб познайомитися з Україною через її смаки, традиції та гостинність», – зазначили у диппредставництві.

Нагадаємо, представники об'єднання «Українська громада у Гонконзі» організували День української культури, присвячений культурній спадщині України. 

Теги за темою
Китай
Джерело матеріала
loader