/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F209%2Fb9fdec4aa9f5a36027606b7f0774a23c.png)
У Китаї відбувся вечір української кухні та культури
Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в КНР.
Понад 70 запрошених гостей – місцеві органи влади Китаю, VIP-гості, поціновувачі кулінарії та популярні блогери – зібралися, щоб відчути автентичні смаки України та зануритися у її культурну атмосферу.
Захід розпочався з інтерактивних розваг та культурних активностей, після чого представники посольства та керівництво ресторану виголосили привітальні промови.
Гості мали змогу скуштувати традиційні українські страви, що є візитівкою нашої кухні: борщ, голубці, вареники, деруни, узвар тощо.
Як зазначають у посольстві, меню розроблялося у тісній співпраці української сторони та шеф-кухарів, щоб зберегти «автентичний смак» і професійне виконання.
Крім кулінарної частини, на відвідувачів чекали вікторина та українські пісні. Завершився вечір спільним фото та неформальним спілкуванням.
Посольство України в КНР та ресторан «Цзіньцай» висловили вдячність усім учасникам за інтерес до української культури. «Такі заходи є надзвичайно важливими, щоб познайомитися з Україною через її смаки, традиції та гостинність», – зазначили у диппредставництві.
Нагадаємо, представники об'єднання «Українська громада у Гонконзі» організували День української культури, присвячений культурній спадщині України.

