Як правильно зберігати лаваш: секрет довгої свіжості продукту
Як правильно зберігати лаваш: секрет довгої свіжості продукту

Як правильно зберігати лаваш: секрет довгої свіжості продукту

Щоб лаваш не ставав твердим за лічені години, можна скористатися лайфхаком для його зберігання.

Ви дізнаєтесь:

Лаваш - продукт, який чудово доповнює багато страв, але має великий мінус - невеликий термін зберігання. Зазвичай, якщо залишити лаваш просто на столі на кухні, або в хлібниці, він залишатиметься свіжим не більше двох діб.

Однак Главред дізнався лайфхак, як його зберігати значно довше. Про це у TikTok juliadietolog розповіла українська блогерка і нутриціолог Юлія.

Де краще тримати лаваш

Як би це дивно не звучало, але лаваш краще тримати аж ніяк не у хлібниці, а в морозильній камері. Саме при зберіганні у замороженому стані його можна буде дістати через декілька днів, чи навіть тижнів і з'їсти свіжим.

Як розморожувати лаваш

Юлія пояснила, що для розморожування лаваша потрібна лише мікрохвильовка. Треба витягнути необхідний шматок лаваша з морозильної камери та помістити у мікрохвильову піч всього на 30 секунд. Після цього він знову стане свіжий та пластичний.

Дивіться відео про те, як краще зберігати лаваш:

Читайте також:

Про персону: juliadietolog

juliadietolog - українська блогерка, нутриціолог Юлія. У соцмережах ділиться рецептами для схуднення та збалансованого харчування, а також кулінарними лайфхаками. У TikTok за її сторінкою стежать більше 40 тисяч користувачів.

Джерело матеріала
loader
loader