Той самий самий салат Буніто з Челентано - миттєво зникає зі столу
Той самий самий салат Буніто з Челентано - миттєво зникає зі столу

Той самий самий салат Буніто з Челентано - миттєво зникає зі столу

Рецепт дуже ситного та апетитного салату Буніто
Час приготування:
10 хв
Час на підготовку:
20 хв
Порції
6 порції
Кухня
Інтернаціональна

Пропонуємо вам вдома приготувати всіма улюблений салат Буніто, який подають у піцеріях. Готується він абсолютно просто, а ситою буде вся сім'я, головне, правильно приготувати куряче філе.

До речі, якщо ви не любите орегано, можете його не додавати в маринад для курячого філе, повідомляє Главред із посиланням на with_anna.

Салат Буніто - рецепт

Інгредієнти:

Для маринування філе:

Змішайте орегано, паприку, сіль, олію, змастіть маринадом куряче філе.

Загорніть м'ясо у фольгу, запікайте при температурі 18 градусів 20-30 хвилин, відкрийте фольгу і потримайте в духовці ще 10 хвилин.

Наріжте філе на шматочки, відправте на тарілку, змастіть майонезом.

Тепер викладіть шар моркви по-корейськи та змастіть майонезом.

Посипте твердим сиром, змастіть майонезом.

Білки натріть на тертці, викладіть на шар сиру, і знову змастіть майонезом.

Прикрасьте салат жовтками та зеленню.

Приємного апетиту!

Дивіться відео, як готувати салат Буніто:

Вас може зацікавити:

Про персону: with_anna

with_anna - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На with_anna підписані понад 29 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader
loader