/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F136bbf92541dbb1cbe33288aa6d13ae5.jpg)
Той самий самий салат Буніто з Челентано - миттєво зникає зі столу
Пропонуємо вам вдома приготувати всіма улюблений салат Буніто, який подають у піцеріях. Готується він абсолютно просто, а ситою буде вся сім'я, головне, правильно приготувати куряче філе.
До речі, якщо ви не любите орегано, можете його не додавати в маринад для курячого філе, повідомляє Главред із посиланням на with_anna.
Салат Буніто - рецепт
Інгредієнти:
Для маринування філе:
Змішайте орегано, паприку, сіль, олію, змастіть маринадом куряче філе.
Загорніть м'ясо у фольгу, запікайте при температурі 18 градусів 20-30 хвилин, відкрийте фольгу і потримайте в духовці ще 10 хвилин.
Наріжте філе на шматочки, відправте на тарілку, змастіть майонезом.
Тепер викладіть шар моркви по-корейськи та змастіть майонезом.
Посипте твердим сиром, змастіть майонезом.
Білки натріть на тертці, викладіть на шар сиру, і знову змастіть майонезом.
Прикрасьте салат жовтками та зеленню.
Приємного апетиту!
Дивіться відео, як готувати салат Буніто:
Вас може зацікавити:

