Помер відомий український ресторатор Ігор Сухомлин
Пішов з життя чернігівський ресторатор Ігор Сухомлин. Йому було 53 роки. Про смерть чоловіка повідомила його дружина Христина Сухомлин на своїй сторінці у Facebook, інформує «Главком».
За словами дружини, Ігор Сухомлин проходив лікування у Німеччині.
«Він боровся до останнього, але хвороба перемогла. Ігор пішов у спокої, без болю в оточенні найближчих людей. Кремація відбудеться в Мюнхені, де він проходив лікування. Поховання праху відбудеться у Барселоні. Люблю нескінченно», – написала Христина Сухомлин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F28%2Fc37048694b4e99598b7033b22fb209dd.jpg)
Ігор Сухомлин народився 19 квітня 1972 року у Чернігові. Здобув економічну освіту: ступінь МВА, яку він отримав у Міжнародному інституті менеджменту.
Дружина – Христина Сухомлин. Також в нього двоє синів і одна донька.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F28%2F3812c9ca098b0b007af6d1e936035530.jpg)
Ігор Сухомлин починав свій трудовий шлях, працюючи двірником, сторожем, токарем. На початку 1990-х років чоловік займався організацією театральних вистав молодіжного театру, в якому грав і сам.
В 1995 році створив рекламне агентство. У 2002 році з Чернігова цей бізнес переїхав до Києва.
У 2007 році Ігор Сухомлин разом із партнерами створив і відкрив ресторан «Велюров». Тоді ж з'явився перший паб Varenik's.
У 2009 році відкрив міську кондитерську «Шарлотка».
А у 2011-му – ще один заклад: кав'ярню «Чашка». Причому таких закладів у Чернігові з'явилося одразу два. Згодом «Чашка» відкрилася ще й у Києві.
Загалом ресторатор долучився до відкриття 18 закладів: в Києві, Чернігові, Черкасах, Житомирі та Львові. Ігорю Сухомлину належали кав'ярні «Чашка», піцерія Mimosa Brooklyn Pizza, варенична «Балувана Галя», хінкальна «Буба», ресторан «Велюров» і кондитерська «Шарлотка».

