/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F6c6ba5269e0515f52da44d5cac04e590.jpg)
Зникає з тарілки миттєво: гора смачного печива з яблук
Восени, коли хочеться домашнього затишку, особливо популярними стають прості рецепти випічки. Главред пропонує приготувати яблучне печиво, від якого будуть у захваті і діти, і дорослі.
Рецептом печива поділилася кулінарна блогерка у TikTok @diana_kulikovska.
Для печива вам знадобиться:
Процес приготування
Спершу підготуйте велику ємність і з’єднайте всі інгредієнти: до сиру додайте яйця, цукор, сіль і розтоплене вершкове масло, після чого добре перемішайте.
Далі потрібно почистити та нарізати дрібним кубиком яблука. Їх додаємо до сиру. Також всипаємо борошно та розпушувач. Все добре перемішуємо руками.
Коли тісто буде готове, слід сформувати невеликі кульки та обваляти їх у кориці.
Готові кульки поставте на деко та розплюсніть рукою.
Печиво потрібно випікати в розігрітій до 180 °C духовці протягом 45–50 хвилин.
Смачного!
Як приготувати яблучне печиво - дивіться відео:
@diana_kulikovska Яблучне печиво, простий покроковий рецепт? Сир кисломолочний 400 г Масло вершкове 100 г Яйця 2шт Цукор 100 г Сіль дрібка Борошно 350 г( можна додати 50 г вкінці, якщо надто буде липнути) Розпушувач 10 г Яблука 3 шт Цукор 3/4 ст л і 15 г кориці для обвалювання печива Приготування: 1. До сиру додаємо яйця, цукор, сіль, розтоплене вершкове масло, перемішуємо. 2. Додаємо яблука дрібним кубиком, борошно і розпушувач, щамішуємо руками тісто. 3. Формуємо кульки, обвалюємо в кориці з цукром, розплюскуєм рукою на декові і випікаємо в розігрітій духовці 180 г 45/50 хв. Смакуйте до чаю, це смачнючий рецепт! #рецепт#випічка#печиво#печиворецепт#яблучнепечиво♬ оригінальний звук - diana_kulikovska
Інші рецепти:

