/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F69%2Fa6f4f229bfd9346347ac045c2ed6e419.jpg)
Агропродсервіс інвестує у виробництво твердих сирів з витримкою до 12 місяців
Компанія «Агропродсервіс» розпочинає новий етап розвитку — інвестує у будівництво заводу з виробництва твердих сирів. Про це під час свого виступу на New Food Summit розповів директор комерційного департаменту компанії Тарас Баран.
Про це повідомляє Agravery.
Новим кроком компанії стане запуск нового заводу з виробництва твердих сирів, який «Агропродсервіс» реалізує спільно з компанією «Молокія». Проєкт уже має техніко-економічні розрахунки. Потужність підприємства становитиме близько 100 тонн молока на добу, з яких планується виробляти до 10 тонн твердого сиру.
«Це для нас новий напрям, велика інвестиція і, безумовно, ризик. Але ми бачимо в цьому майбутнє. Коли ми чогось не розуміємо, ми шукаємо партнера. У сировині ми експерти, а з технологією сиру нам допомагають партнери», — розповів Тарас Баран.
Компанія планує виробляти тверді сири з витримкою 3, 6, 9 і 12 місяців, орієнтуючись на швейцарські стандарти якості.
«Ми побували у Швейцарії, подивилися їхні технології. Вони кажуть, що їхні сири — це друга валюта країни. Ми хочемо, щоб український сир теж став символом якості. Якщо продукт буде якісним — споживач його оцінить», — наголосив він.
