/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fc58ad863678227a5142b6876b4435b77.png)
"Гавайська спокуса": рецепт салату з копченою куркою та ананасами, з яким піца не потрібна
Якщо гавайська піца – це спірний союз солодкого та солоного, то цей салат – доказ, що ананас та курка були створені один для одного.
Легкий дим копченого м'яса, вершкова ніжність сиру та сонячна насолода ананаса перетворюють звичайну вечерю на гастрономічний флірт.
Інгредієнти:
- Копчена куряча грудка - ½ шт.
 - Консервовані ананаси - 1 банка (краще кільцями, тоді текстура буде соковитіша)
 - Часник - 4 зубчики
 - Відварені яйця - 3 шт.
 - Твердий сир - 150 г
 - Майонез - за смаком
 - Волоські горіхи та кріп – для прикраси
 
Приготування:
- 
Підготуємо основу.
Копчену грудку відокремте від кісток і шкіри, наріжте дрібними кубиками - нехай кожен шматочок таїть у собі легкий аромат диму. - 
Терка у бій.
Яйця натріть на дрібній тертці, сир - на великій, щоб він залишився повітряним та додав обсягу. - 
Тропічний акцент.
Ананаси наріжте невеликими кубиками. Їхній сік можна злегка злити, щоб салат не "поплив". - 
Збираємо шарувату гармонію:
- 
1-й шар - курка + майонез + трохи часнику;
Гавайський салат, кадр з відео - 
2-й шар - ананаси + тонкий шар майонезу;
 - 
3-й шар - яйця + майонез + часник;
 - 
4-й шар – щедро натертий сир.
 
 - 
 - 
Фінальний штрих.
Намалюйте сіточку з майонезу і прикрасьте поверхню горіхами з гілочками кропу - вийде ефект міні-ананасів, ніби сонце заглянуло в тарілку. 
Порада: цей салат ідеально подається охолодженим, через 30-40 хвилин після збирання - коли шари трохи "одружаться".
Раніше ми повідомляли про баварський торт без випічки: рецепт, з яким осінь стане більш затишною.

