На Тернопільщині виробили понад 150 тис. т цукру
На Тернопільщині виробили понад 150 тис. т цукру

На Тернопільщині виробили понад 150 тис. т цукру

На Тернопільщині виробили понад 150 тис. т цукру

Цукрові заводи Тернопільщини станом на початок листопада виготовили понад 157 тис. т продукції.

Про це повідомив директор департаменту агропромислового розвитку області Володимир Стахів у коментарі «Укрінформ».

«На Тернопільщині цукрові заводи переробили понад 1,1 млн т буряків і виготовили понад 157 тис. т цукру», — сказав Стахів.

Він зазначив, що сезон цукроваріння в області триватиме орієнтовно до січня. Заводи переробляють буряк, вирощений як на Тернопільщині, так і в сусідніх регіонах. Загалом в області планують виготовити близько 240 тис. т цукру.

Джерело матеріала
loader
loader