/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F12d1dca9109ed4edb6fa4357ec7c4e10.jpg)
Відома українська акторка розсекретила свій талант, яким заробляла на початку великої війни
Анна Сагайдачна / © instagram.com/annasagaidachnaya
Українська акторка Анна Сагайдачна розкрила ще одну свою професію.
Так, артистка відверто поділилася, що ще до вагітності первістком закінчила кулінарні курси. А вже з малям під серцем розпочала практику. Зрештою, це й допомогло мати фінансові заощадження на початку повномасштабного вторгнення. Сагайдачна говорить, що тоді був шалений попит на її випічку, а деякі й донині просять повернутися у кондитерство.
«Займалася кондитеркою. У мене й досі є клієнти, які пишуть: „Ми так хочемо ваших різдвяних штоленів, спечіть, будь ласка“. Навіть кілька людей стоять у черзі! І я часом думаю: може, й справді напекти тих штоленів. Я робила й паски, і зефір, і мармелад, і печиво. Замовлення на святкові торти не брала — вважаю, що це окрема спеціалізація», — розповіла зірка в інтерв’ю oboz.ua.
Анна Сагайдачна / © instagram.com/annasagaidachnaya
Сагайдачна зізналася, що повністю вела процес сама: від закупівель і пакування до виготовлення продукції. Робота була виснажливою, але приносила стабільний прибуток, який сягав 40 тис. грн щомісяця.
«Робила все сама: закупівля продуктів, пакування, виробництво. Звичайно, було важко. Могла стояти на кухні з ранку до вечора. Зефір і мармелад робилися трохи простіше, бо їх можна готувати наперед, а мармелад взагалі має великий термін зберігання. Випічка ж робилася лише під конкретне замовлення. Але попри весь цей клопіт, коли війна почалася й роботи взагалі не було, закочувала рукави, ставала до плити — і могла заробити до 40 тисяч гривень на місяць», — поділилася Анна.
Європейський Союз / © Getty ImagesЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →