27 апреля, суббота
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Посадовці єпархії УПЦ дякують Путіну і обіцяють підтримку російським військовим
Посадовці єпархії УПЦ дякують Путіну і обіцяють підтримку російським військовим

Посадовці єпархії УПЦ дякують Путіну і обіцяють підтримку російським військовим

7 лютого в "уряді" окупованого Севастополя під керівництвом "губернатора" Дмитра Овсянникова відбулося засідання "ради з питань міжконфесійних відносин".

Цей "консультативно-дорадчий орган" було створено у листопаді 2017 р.

за участю представників "традиційних конфесій РФ" та місцевої "влади".

Під час заходу помічник благочинного Севастопольського церковного округу Кримської єпархії УПЦ (МП) о.

Михайло Вікторов подякував окупаційній російській адміністрації за сприяння участі севастопольської делегації у 27-х Міжнародних різдвяних освітніх читаннях РПЦ, які відбулися у Москві.

Також він розповів про виконану минулорічну роботу благочиння у сферах освіти, охорони здоров'я та соціальної праці, додатково презентувавши "голові" міста план роботи на 2019 р.

"Важливу роль Російської православної церкви у житті держави та суспільства відзначив президент Росії Володимир Путін.

Відзначені ним елементи за вашої підтримки реалізуються у нашому місті", – зазначив о.

Михайло, принагідно підтримавши ідею "губернатора" стосовно повторного проведення молодіжного форуму "Діалог конфесій – основа національної єдності" у переддень святкування російського Дня народної єдності.

За словами о.

Михайла Вікторова, до організації цього заходу спільно з "департаментом освіти" Севастополя долучиться відділ релігійної освіти Севастопольського благочиння УПЦ (МП); до участі у форумі будуть запрошені представники "республіки Крим".

Також під час наради про свою поточну та заплановану працю в окупованому місті розповіли представники інших "традиційних" конфесій Севастополя – голова єврейської релігійної громади традиційного юдаїзму "Хабад", "головний рабин" міста Біньямін Вольф, очільник місцевої релігійної організації мусульман "Мюневер" "духовного управління мусульман республіки Крим і Севастополя" Енвер Ресульєв та настоятель міської римо-католицької парафії Олександр Немчинов.

Крім того, 8 лютого на сайті Севастопольського благочиння УПЦ (МП) було повідомлено, що помічник благочинного о.

Стефан Сломчинський узяв участь у зустрічі зі співробітниками місцевого "управління" позавідомчої охорони військ національної гвардії РФ.

Священик провів з окупаційними "правоохоронцями" роз'яснювальну бесіду, під час якої розповів про моральні та світогляді уявлення релігійної людини та про важливість вибору правильного духовного життя.

Також було розглянуто питання зміцнення родини та шляхи виходу зі складних життєвих ситуацій.

Особливу увагу священик приділив вихованню вольових якостей і культури думки серед молодих співробітників окупаційних "правоохоронних органів".

Під час заходу "начальник севастопольського управління позавідомчої охорони", полковник поліції РФ Аркадій Кучер відзначив: "Наразі, коли відбувається духовне відродження нашої країни [тут і далі на увазі мається РФ], необхідно переосмислити наше минуле, звертаючись до вивчення духовної спадщини, до наших первинних джерел, які визначають моральне та духовне життя російського народу, його світогляд.

Тільки вивчаючи та зберігаючи традиції російського народу, можливо виховати справжніх захисників нашої вітчизни, що знають і цінують рідну культуру й історію".

Источник материала
Поделиться сюжетом