Сливовий тарт з кокосовим маслом і корицею: покроковий рецепт
Сливовий тарт з кокосовим маслом і корицею: покроковий рецепт

Сливовий тарт з кокосовим маслом і корицею: покроковий рецепт

«З приходом осені на ринках появляються смачні та дозрілі сливи, які можуть доповнити багато десертів.

Сьогодні я використала кілька простих інгредієнтів, трішки зусиль і корисний десерт готовий», — розповідає food-блогер Ганна Пундак.

Що потрібно:.

- 250 г ЦЗ пшеничного борошна.

- 100 г кокосової стружки.

- 90 г еритритолу* + 10 г на посипку.

- 170 г кокосової олії.

- 2 ст.

насіння льону.

- 4 ст.

холодної води.

- Щіпка солі.

- 1/2 ч.

- 800 г слив.

* Еритритол можна замінити на будь-який інший сухий підсолоджувач чи цукор.

Кокосову стружку, насіння льону і еретритол змолоти в порошок.

Додати борошно, сіль і перемішати.

Кокосову олію розтопити і додати до сухих складників разом з водою, замісити тісто.

Помістити тісто в холодильник на 1 годину.

Сливи помити, розрізати навпіл і витягнути кісточки.

Розігріти духовку до 200°C.

2/3 охолодженого тіста розкачати та викласти в форму для випікання (в мене діаметр 28 см), за допомогою виделки зробити в ньому дірочки.

Випікати 15 хв.

На підпечений корж викласти всі сливи.

З решти тіста зробити смужки та викласти їх на сливи у вигляді сітки.

Випікати при температурі 180°C 40 – 50 хвилин.

Готовий і охолоджений тарт посипати пудрою з еритритолу.

Источник материала
loader