19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Три танці за життя та двоє переможців: як минув суперфінал "Танців з зірками"
Три танці за життя та двоє переможців: як минув суперфінал "Танців з зірками"

Три танці за життя та двоє переможців: як минув суперфінал "Танців з зірками"

Щойно на каналі "1+1" минув жіночий суперфінал "Танців з зірками".

Нарешті стали відомі імена переможців танцювального шоу. За підсумками оцінок суддів та глядацького голосування цього року тріумфувала пара Санти Дімопулос та Макса Леонова, яка віддала кубок Юлії Саніній та Дмитру Жуку. Так, вперше в історії проєкту в "Танцях" перемогло дві пари.

За кубок переможця у 14 ефірі змагалися три пари: Юлія Саніна та Дмитро Жук, Санта Дімопулос та Макс Леонов, а також Надія Мейхер та Кирило Васюк. Кожна з пар продемонструвала три танці: прем’єрний танок у проекті, улюблену постановку глядачів та новий номер.

Втім, відкрив фінал ефектний виступ MONATIK Lida Lee та NiNO. Артисти виконали свій новий хіт "ритмоLOVE".

Першою на паркет вийшла солістка рок-гурту THE HARDKISS Юлія Саніна. Пара виконала прем’єрний танець у проєкті – запальне ча-ча-ча. Судді оцінили виступ в 39 балів.

Улюбленим танцем у виконанні рок-діви на думку глядачів став фокстрот. Тому у другому турі Юлія та Діма виконали саме цей танок пісню Lovely — Billie Eilish. Судді оцінили танець найвищим балом – 40.

У третьому етапі артистка та її партнер показали танго під хіт Sweet Dreams Мериліна Менсона та вибороли ще 39 балів.

Продемонстрували свій перший танець у цьому сезоні і Надія Мейхер та Кирило Васюк.  Учасники виконали румбу під пісню "ВІА Гри" - "Притяженья больше нет" та отримали 38 балів.

А ось улюбленим танцем глядачів стало танго. Під час виступу Мейхер продемонструвала свою розкішну розтяжку, гнучкість та акторську гру. Учаснини здобули за номер 40 балів.

У третьому етапі екссолістка гурту "ВІА Гра" вирішила дивувати не лише танцювальними здібностями, а й вокальним талантом. Зірка перед початком ефектного фламенко виконала оперну арію. Номер оцінили в 37 балів.

А от Санта Дімопулос та Макс Леонов виконали пристрасну самбу з першого ефіру під пісню Willy William – Ego. Свій танець співачка розпочинала в костюмі черниці, який зняла, опинившись у синій спокусливій сукні. Танець пари судді оцінили в максимальні 40 балів.

Найкращим номер Санти та Макса глядачі вважають румбу, яку пара виконала в третьому ефірі шоу. Учасники отримали від суддів також 40 балів.

У третьому етапі  "чорна пантера" Санта Дімопулос станцювала фокстрот. Артистка постала у ролі зірки, яка позбувається усіх ярликів шоубізнесу.

За підсумками трьох танців турнірна таблиця мала такий вигляд: Юлія Саніна та Дмитро Жук – 118 балів, Санта Дімопулос та Макс Леонов – 117 балів, а Надія Мейхер та Кирило Васюк у сумі отримали балів 115.

Бронзу проєкту здобули Мейхер та Васюк, а Саніна з Жуком та Дімопулос з Леоновим продовжили боротьбу у шоу.

Під час прямого ефіру розважали глядачів відомі зірки. Зокрема, потішили своїм виступом тренер "Голосу країни" Дан Балан зі своєю експідопічною, учасницею вокального шоу Індірою Едільбаєвою. Дует виконав пісню під назвою "Дышат о любви".

Суперфінал шоу "Танці з зірками" дивував суддів та глядачів не лише неймовірними хореографічними постановками, а й сюрпризами. Так, неочікувано на шоу прилетів з Америки син Григорія Чапкіса – Грег.

Далі на суперфіналістів чекав четвертий етап змагань – танець за життя. Він складався із трьох стилів: джайв, хіп-хоп та пасодобль.

Так, за джайв Саніна та Дімопулос отримали по 39 балів.

Хіп-хоп фронтвумен гурту THE HARDKISS судді оцінили в 40 балів, а номер екс"віагрянки" – в 35.

А от за пасодобль Юлія здобула додаткові 39 балів, а Санта – 40.

У результаті судді проєкту оцінили суперфіналістів так: Юлія Саніна та Дмитро Жук у сумі отримали 236 балів, Санта Дімопулос та Макс Леонов – 231.

Втім, вирішальним стало голосування телеглядачів. Вони підтримали Дімопулос та Леонова, які свій кубок віддали Юлії Саніній та Дмитру Жуку.

Крім того, фіналі "Танців з зірками" виступила з телепрем’єрою DOROFEEVA, яка виконала свій дебютний хіт gorit. Також на проєкті заспівали DSIDE BAND, Анна Буткевич та Оля Цибульська. Приголомшила глядачів ведуча "Танців", співачка Тіна Кароль, яка виконала попурі зі своїх хітів.

Нагадаємо, у суперфіналі шоу "Танці з зірками" Санта Дімопулос під час чуттєвого фокстроту політала над паркетом. Артистка та її партнер Макс Леонов захопили ефектним номером.

Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
Поделиться сюжетом