27 апреля, суббота
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Голос країни. Перезавантаження": топ-5 гучних колаборацій учасників і тренерів шоу
"Голос країни. Перезавантаження": топ-5 гучних колаборацій учасників і тренерів шоу

"Голос країни. Перезавантаження": топ-5 гучних колаборацій учасників і тренерів шоу

Вже 24 січня о 21:00 на телеканалі "1+1" стартує 11 сезон шоу  "Голос країни", який цього року отримав назву "Перезавантаження". 

За 11 сезонів існування шоу сцена "Голосу країни" змогла запалити величезну кількість зірок і відкрила сотні унікальних голосів. Серед найуспішніших випускників шоу такі артисти як Kazka, Alekseev, Христина Соловій, Khayat, ROZHDEN та LAUD. Не обійшлося і без дуетів, котрі полюбилися глядачам і набрали мільйони переглядів на стрімінгових сервісах. Напередодні прем’єри пропонуємо згадати найуспішніші колаборації тренерів з учасниками.

Тіна Кароль і "Голос.Діти"

"Україна - це ти" - це той самий випадок, коли пісня стала неофіційним гімном країни. 2015 року Тіна Кароль випустила пісню під назвою "Україна - це ти" спільно з фіналістами шоу "Голос.Діти". Пісня настільки полюбилася слухачам, що її навіть внесли до шкільної програми. 

MONATIK і Lida Lee

Довгий час Lida Lee була частиною колективу Дмитра Монатіка і виступала у нього на бек-вокалі. На шоу "Голос країни" дівчина прийшла таємно, щоб зробити співакові сюрприз та потрапити в його команду вже як починаючий артист. Lida Lee раніше вже брала участь у шоу, але покинула його, програвши у  баттлі.

Зовсім нещодавно MONATIK створив свій лейбл Monatik Corporation, до якого наразі входять дві артистки Lida Lee і Nino Basilaya (учасниця шоу "Голос.Діти", команда MONATIKа), і випустив спільну колаборацію-тріо під назвою "ритмоLOVЕ", яка потрапила в тренди YouTube і набрала понад 5 мільйонів переглядів.

Єрлан Баібазаров і тренери шоу "Голос країни-10"

Запам'ятався глядачам і яскравий секстет ювілейного сезону зі співаком з Алма-Ати Єрланом Баібазаровим. Через унікальний тембр співака на "сліпих прослуховуваннях" тренери не знали до останнього, хто співає за їхніми спинами: сольний співак або ж дует, а можливо і тріо? Своїм вокалом артист зміг розвернути три крісла і заспівати одразу з декількома тренерами 10 сезону. Артисти виконали пісню американської рок-групи Portugal The Man під назвою Feel It Still. Після того, як учасник вибрав, з ким буде йти далі, він також запропонував Потапу і NK заспівати з ним їхню пісню "Умамы". Цей епізод зібрав в YouTube понад 5 мільйонів переглядів.

Dan Balan і Оксана Муха

Відомий хітмейкер Dan Balan в фіналі 9 сезону шоу "Голос країни" представив україномовний дует з перлиною української музики Оксаною Мухою, доречі, тоді артист вперше заспівав українською мовою. За 5 днів відео набрало понад 10 мільйонів переглядів і було трендом в YouTube тривалий час. Наприкінці цього року одна з топових радіостанцій внесла трек в чарт найпопулярніших пісень року, розмістивши його на третьому місці. Нещодавно артист також заснував лейбл під назвою Monarda Studios, куди увійшла його підопічна з 10 сезону Голосу країни - співачка INDI (Індіра Едільбаева). У фіналі шоу "Танці з зірками" на "1+1" творчий тандем презентував пісню під назвою "Дышат о любви". Відомо, що скоро артисти випустять спільну відеороботу.

Katya Chilly та тренери шоу "Голосу країни-7"

Великим відкриттям 7 сезону шоу стала зірка 90-х Katya Chilly. Свого часу співачка стала справжнім символом української культури. На "Голос країни" дівчина прийшла, щоб показати світу нове звучання українських народних пісень. Відео з виступу на "сліпих прослуховуваннях" набрало понад 18 мільйонів переглядів, підкорив глядачів дивовижним тріо. Тренери "Голосу країни" так були вражені неймовірним голосом артистки, що вирішили зімпровізувати і влаштувати на сцені справжнісінький джем. Jamala виконала свій хіт "Заманили", а Сергій Бабкін вразив глядачів незвичайними співом.

Нагадаємо, тренерами 11 сезону шоу "Голос країни" стали: улюбленець мільйонів українських слухачів Олег Винник, мультиартист MONATIK, співачка Тіна Кароль, яка вже перемагала в шоу п'ять разів, і digital-відкриття року DOROFEEVA. Ведучі проєкту - Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

"Перезавантаження" в новому сезоні чекає не лише на проєкт та учасників, а й тренерів шоу. Наприклад, Олег Винник постане в новому образі і заспіває з одним з учасників шоу "Голос країни" пісню гурту Rammstein. Чи стане цей тандем проривом 2021 року, дізнаємося скоро в ефірі телеканалу "1+1".

Дивіться прем'єру шоу "Голос країни" з 24 січня о 21:00 на телеканалі "1+1".

Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
Поделиться сюжетом