27 апреля, суббота
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Новий Япомогабокс для бездомних тварин працюватиме з доставкою
Новий Япомогабокс для бездомних тварин працюватиме з доставкою

Новий Япомогабокс для бездомних тварин працюватиме з доставкою

Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Якщо вам подобається, що ми робимо, то пропонуємо підтримати нас щомісячним внеском від 50 гривень. За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви підтримаєте роботу усієї редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.

У Києві найближчим часом з’являться нові автомати для допомоги бездомним тваринам «Япомогабокс 2.0». Про це повідомили творці проєкту Yapomoga.

Нові автомати відрізнятимуться від першого варіанту боксу. Версія 2.0 буде стояти в місцях, недоступних для тварин. Справа в тому, що під час роботи першого боксу команда проєкту виявила кілька проблем. Зокрема, в людних місцях собаки і кішки бояться підходити до автомату; відсутність можливості контролювати корм; корм обвітрюється, а іноді розмокає; вдень корм їдять голуби, а вночі – щури.

За словами організаторів, нові бокси вирішать усі проблеми та зможуть нагодувати тварин, які ще не знайшли свій дім. Тепер бездомні тварини отримуватимуть їжу з доставкою.

«Коли бокс заповнюватиметься кормом, ми будемо передавати його волонтерам, які, в свою чергу, годуватимуть хвостатих друзів. Ми будемо чітко знати скільки корму, де і яку кількість тварин змогли нагодувати. Кількість корму буде підраховуватися і ця інформація буде у вільному доступі на наших сторінках», – розповіли в Yapomoga.

Нагадаємо, автомат «Япомогабокс», встановили в Києві 24 жовтня для обміну пластикових пляшок на корм для безпритульних тварин. Станом на початок листопада, автомат зібрав 68 кілограмів пластику за дев’ять днів роботи.

Фото: facebook.com/Yapomoga.official

Источник материала
Поделиться сюжетом