26 апреля, пятница
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Що зірки нам пророкують: гороскоп на 18-24 січня 2021 року
Що зірки нам пророкують: гороскоп на 18-24 січня 2021 року

Що зірки нам пророкують: гороскоп на 18-24 січня 2021 року

У багатьох з'являється бажання знищити старі підвалини, правила, закони, все те, що не має перспектив. Це дасть можливість створити нове, досконале, дружне. Для правильного розвитку проєктів і запланованих справ, в більшості випадків, потрібне оновлення. Все йде не за планом, але люди, готові до змін у своєму житті, отримають сприятливі шанси. Варто згадати відомий вислів: "Бажання — це завжди тисячі можливостей, а небажання — це завжди тисячі причин".

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді.

ОВЕН

Вдалі шанси і можливості пов'язані з друзями і однодумцями. Взаємодія з ними, обговорення будь-яких тем, благотворно позначиться на ваших творчих здібностях. Можливі щасливі випадковості, намагайтеся частіше бувати в компанії в цей період. Також, можливий прибуток від вашої професійної діяльності.

Ваше прагнення отримати фінансову компенсацію за свою роботу в різних сферах обов'язково приведе до успіху. Це період усвідомлення того, що вам необхідно, щоб бути щасливим і плідно працювати. Важливість якості любовних взаємин і значення, яке ви надаєте їм, цими днями зростає.

ТЕЛЕЦЬ

Вдалий час для далеких подорожей, закордонних поїздок, а також для вирішення юридичних і правових питань. Важливим в цей період є розширення світогляду, духовний бік життя, розширення світогляду. Ви можете захопитися філософськими навчаннями і практиками, стати на шлях духовного розвитку.

Інтелектуальний або професійний статус посяде одне з пріоритетних місць. Обмін інформацією та думками з оточенням, допоможе в досягненні мети. Якісь справи стосовно ваших батьків, будинку, вкладення в нерухомість, роботи вдома можуть наблизитися до завершення або зовсім закінчитися.

БЛИЗНЯТА

Романтичні захоплення стануть особливо активними, але, ймовірно, таємними. Час напруженості емоцій, посилення чуттєвості. Якщо взаємини з партнером досі носили платонічний характер, то можливий новий етап. У стосунках обов'язково щось відбувається: або вони переходять на наступний рівень, або руйнуються.

Якщо ви шукаєте додаткові гроші, під будь-якоий проєкт, чекаєте на схвалення кредиту, то напевно ваш запит буде задоволено. Ви зможете отримати переваги, пов'язані з податками або страхуванням, можлива допомога таємного покровителя. Якщо в цей період укладено шлюб або ділове партнерство, то такий союз збільшить ваші доходи та поліпшить соціальний статус.

РАК

Головні події будуть пов'язані з вашими взаєминами — особистими або діловими. Щоб не відбувалося, намагайтеся не надто емоційно сприймати те, що відбувається. Категоричність і вимогливість з вашого боку може зіпсувати стосунки, які зав'язуються.

Вони стосуватимуться людей, пов'язаних із вами зобов'язаннями співпраці або вашого партнера по шлюбу. У вашому житті може статися важлива зустріч, а наяіні взаємини вийти на новий рівень. Події можуть бути пов'язані з фінансовим завершенням будь-яких справ. Також можливе вдале закриття питання про виплату кредитів і боргів.

ЛЕВ

З'являються невідкладні справи, клопоти, багато одноманітної, рутинної роботи, нагадають про себе посадові обов'язки. Слід приділити увагу здоров'ю, а також, своїм домашнім вихованцям, якщо вони у вас є. Вірогідні проблеми стосунків серед співробітників і підлеглих, ви можете бути втягнуті в ці неприємності.

Актуальними є питання звільнення і працевлаштування. Цими днями можна шукати підтримки у відомих або впливових людей, своїми успіхами або поведінкою будуть тішити діти. Дуже добре використовувати січень для душевного зближення з дітьми, якихось спільних занять або розваг із ними, залучення їх до високого мистецтва.

ДІВА

Цей тиждень може стати часом втілення творчих проєктів, діти зажадають вашої уваги, в житті яких можуть відбуватися важливі події. Також доводиться вирішувати проблеми своїх друзів, знайомих. Можливі службові романи або важливі події, пов'язані з колегами.

Робота буде приносити більше радості, атмосфера на робочому місці стане більш прийнятною. Цей період також підходить для пошуку роботи, початку нової роботи або найму службовців. Відкривається тема завершення якогось проєкту, з'являється можливість подолати приховані проблеми. Період розставляння життєвих пріоритетів і цінностей, важливих на цей момент.

ТЕРЕЗИ

Романтика, гумор і уява поліпшать психологічний клімат в родині, взагалі в тому середовищі, де ви перебуваєте. Справи і потреби дітей стануть особливо важливими. Може виникнути спокуса витратити велику суму грошей, фінансові ризики значно збільшуються, тому контролюйте ситуацію.

Направте енергію в творчу сферу, успішними будуть артистичні проєкти, а також світські події, розваги та дозвілля. Загалом  рівень вашого талану зросте, з'являється можливість багато чого змінити в своєму житті на краще. Може зникнути інтерес до якоїсь групи людей, захочеться закінчити будь-які соціальні взаємини.

СКОРПІОН

Рішення ділових і виробничих питань супроводжується особистим протистоянням, зіткненням думок та інтересів. Зросте прагнення до лідерства, активність в професійних і політичних справах. Результатом можуть стати негативні зміни у стосунках із керівництвом, колегами, компаньйонами, владою.

Уникайте відповідальних виступів, укладення угод і великих витрат. Все це може призвести до фінансових чи моральних втрат. Вирішення питань спільних фінансових операцій і володіння капіталом, розподілу прибутку і справи з податками, можуть принести додаткові труднощі. Будьте особливо обережні на дорозі і за кермом.

СТРІЛЕЦЬ

Не поспішайте, ухвалюйте рішення з холодною головою, тому що можете згодом пошкодувати. Потік інформації посилиться. Поїздки, засоби комунікації, прилади для дому та офісу, розмови і нові контакти стануть найбільш ймовірними сферами ваших інтересів і діяльності в ці дні.

Виникають обставини, які спонукають вас розвивати або поліпшувати основні навички, більше читати і збирати інформацію. Взаємини і спільна діяльність з братами, сестрами і сусідами активізуються, вам можуть запропонувати керівну посаду в громадській організації. Зростання прагнення висловлювати свої ідеї та думки підвищить ефективність вашої діяльності.

КОЗОРІГ

Ваші принципи і усталена система цінностей не менш важливі, ніж доходи та інші фінансові питання, які виступають на перший план під час цього періоду. Створюються умови, завдяки яким ви поліпшите своє фінансове становище — або в результаті власних зусиль, або за допомогою батьків, начальства і інших представників влади.

Навколишні будуть схильні визнати результати вашої діяльності, а це, своєю чергою, поліпшить ваше фінансове становище і статус. Можливі нові джерела заробітку, не пропустіть сприятливі шанси і можливості. Обставини змушують задуматися, чи є у вас важливі пріоритети, крім грошових.

ВОДОЛІЙ

Це час безпристрасної оцінки ваших особистих переваг, на перший план виступають ваша особистість і мета, до якої ви прагнете. Обставини зроблять вас більш вольовою і динамічною людиною, ви зможете стати успішним і незалежним. У цей період ви ніби "згадуєте" про себе, починаєте звертати увагу на свою зовнішність, фізичний стан.

Зростають самооцінка, почуття власної гідності. В цей час усвідомлюєте свою значущість, тому найкраще виходять справи, що стосуються безпосередньо вас самих. Ви стаєте більш помітними для оточення. Але будьте уважні — ваші негативні риси характеру також виявляються.

РИБИ

Обставини сприяють кращому розумінню своєї підсвідомості. Ви можете знайти приголомшливу внутрішню силу і рішучість. Так само будь-хто з рідних і близьких людей може випробувати труднощі, пов'язані з роботою або здоров'ям, і їм знадобиться ваша допомога. Це гарний час для творчої або науково-дослідної роботи на самоті.

Загалом період підходить для початку профілактичного лікування або призначення планової операції. Звичні робочі умови можуть змінитися. Можливо, доведеться ухвалювати рішення стосовно співробітників, закриття проєкту, бізнесу, звільнення. Це стосується, як вас особисто, так і будь-яких ваших підлеглих, за наявності таких.

Читайте також: Ретроградні планети 2021: календар

Автор:
Марина Скаді
Источник материала
Поделиться сюжетом