4 причини зустрічатися з чоловіками молодше від тебе
4 причини зустрічатися з чоловіками молодше від тебе

4 причини зустрічатися з чоловіками молодше від тебе

Твій шанувальник молодший від тебе, і ти сумніваєшся, чи є майбутнє у ваших стосунків? За статистикою, третина жінок у віці за 35 зустрічається з чоловіками, які молодші від них на 7-10 років і більше. Що ж нас тягне до молодиків, а їх — до зрілих жінок?

Unsplash

Більшість впевнені — такі стосунки недовговічні. Викачає молодий коханець з партнерки всі її гроші, купить собі машину-квартиру за її рахунок, і шукай вітру в полі. А як не викачає, все одно кине — он скільки навколо юних спокусниць. Хіба вікова подруга зможе скласти їм конкуренцію? Втім, кине — так їй і треба!

Однак, незважаючи на загальний скепсис і осуд, нерівний в сенсі віку роман може стати найщасливішим періодом у житті. Причому, як не дивно, для обох партнерів. Зараз нікого не бентежить, якщо жінка старше обранця на 5-8 років. Згідно з опитуваннями, проведеними психологами, молоді чоловіки зізналися, що саме їх зводить з розуму в стосунках зі зрілими дамами.

Unsplash

1. Хороший секс

Що в цій парі точно буде відмінним, так це секс. Зріла жінка — ідеальна партнерка для молодого хлопця, адже у чоловіків пік статевої активності — до 30 років, а у жінок — після 30 (причому багато панянок не заспокоюються аж до клімаксу, а то і після нього). Тому градус пристрасті буде позамежним. Не те що з ровесниками. Чоловіки «за сорок» замість сексу охочіше підуть в кіно або на риболовлю, забувши, що партнерка в сорок п’ять — ягідка знову. І що їй треба догоджати не тільки комедіями і юшкою. Молода дівчина теж може проігнорувати сексуальні заклики партнера-ровесника — її лібідо ще спить: вона ніби й не проти, але і не особливо за. І вибираючи між сексом і кіно, теж, швидше за все, вибере кіно.

Зате жінка у віці охоче підтримає еротичні фантазії молодого партнера, та ще підкине пару своїх ідей. У сексі доросла жінка поводиться розкуто, ніж молоденька дівчина. У ліжку вона активна, вправна і невтомна, що приводить у захват її партнера. А вже коли він бачить, яку насолода вона отримує від його ласк, йому хочеться обсипати ними обраницю більше і більше…

2. Стиль, доглянутість, заздрість оточуючих

Як зізнаються молоді коханці, їх подруги старше завжди відмінно виглядають, впевнені в собі, вміють виграшно себе подати. У цьому вони вигідно відрізняються від закомплексованих ровесниць, які вічно переживають з приводу ваги, прищів і по півдня вибирають, що надіти на побачення. Крім того, статусна жінка відразу піднімає авторитет молодого чоловіка в очах його ровесників.

Жінку зв’язок з молодим омолоджує краще від уколів краси, спортзалу і підтяжок разом узятих. По-перше, приємно усвідомлювати, що ти в 40 можеш закрутити голову 25-річному. По-друге, викид статевих гормонів стимулює утворення речовин, що перешкоджають появі зморшок. Крім того, сексуально активні особистості активні і по життю: у них здоровіше серце і судини, вони частіше посміхаються і менше схильні до стресів і депресії. Роман з молодим — щось на зразок комплексного антиейдж-догляду, приємного та корисного.

Unsplash

3. Цікаве спілкування, допомога і підтримка

Зріла жінка, як правило, цікава співрозмовниця. Вона не вимагає, щоб з нею носилися, як з маленькою дівчинкою, вона володіє витримкою, вміє ставитися до ситуації з гумором, може вислухати, підбадьорити, підказати щось корисне.

Так що її обранець не в накладі — йому приємно усвідомлювати, що їм зацікавилася розумна, красива, успішна жінка і завдяки йому виглядає щасливою і молодою. До того ж його партнерка ще і відданий друг — зрозуміє, підтримає, допоможе.

4. Легкість

Цю привабливу сторону стосунків з дамою постарше відзначили 80% респондентів. І, головне, таку думку поділяють і панянки: чоловік, який молодший за вас, не буде постійно дорікати, наставляти вас на «шлях істинний» і всіляко обмежувати ваші дії. Він ставиться до життя набагато простіше, тому разом з таким буде веселіше.

Які довгострокові прогнози таких відносин? Статистика говорить про те, що 53% шлюбів, в яких є ровесниками чоловік і дружина, вже через пару років розпадаються. Особливо це властиво молодим парам. А в Західних країнах нерівні шлюби, де жінка старша за чоловіка на 10 (і більше) років, вже давно вважаються нормальним явищем і це навіть модно. В середньому, такі відносини тримаються п’ятнадцять років. Але є пари, які живуть разом і 20, і 30 років.


Мнение редакции может не совпадать с мнением автора статьи.



Слава Савельева

Автор






Источник материала
Поделиться сюжетом