25 апреля, четверг
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Мережа бізнес-просторів Creative States запустила шатли для своїх резидентів
Мережа бізнес-просторів Creative States запустила шатли для своїх резидентів

Мережа бізнес-просторів Creative States запустила шатли для своїх резидентів

Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Якщо вам подобається, що ми робимо, то пропонуємо підтримати нас щомісячним внеском від 50 гривень. За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви підтримаєте роботу усієї редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.

Фото: facebook.com/vfedosyuk

Мережа бізнес-просторів Creative States запустила шатли з доставки і розвезення резидентів на свої локації та додому, повідомив директор компанії Transflot, яка організувала перевезення, Віктор Федосюк.

Засновник & CEO Creative States Ілля Кенігштейн розповів агентству «Інтерфакс-Україна», що компанія склала сім карт маршрутів – з основних міських кластерів – і координує їх з резидентами. Ініціатива належить Creative States, а партнери, компанія Transflot, відгукнулася на пропозицію. Всі сім автобусів оснащені захисними масками та водою.

Зараз бізнес-простори працюють з дотриманням карантинних правил. Зокрема, всі резиденти працюють в масках, дотримуються меж безпеки та заздалегідь узгоджують час свого візиту.

Нагадаємо, у Києві з п’ятого по 16 квітня ввели локдаун, у рамках якого громадським транспортом можна користуватися тільки маючи спецперепустку. Місцева влада надрукувала 500 тисяч таких перепусток.

Источник материала
Поделиться сюжетом