26 апреля, пятница
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Дніпрі випробують новий низькопідлоговий трамвай
У Дніпрі випробують новий низькопідлоговий трамвай

У Дніпрі випробують новий низькопідлоговий трамвай

Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Ми пишемо про розвиток міст вже 6 років та 269 днів. За цей час ми опублікували вже 13619 новин та статей і продовжуємо це робити щодня. Підтримайте нас щомісячним внеском! За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви сприятимете незалежній роботі редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.


У Дніпрі почали випробування нового низькопідлогового трамваю заводу Татра-Юг, що виготовляється на ПівденМаші, повідомляє Департамент транспорту та інфраструктури міста. У лютому підприємство стало переможцем тендеру на поставку трамваїв до Києва.

Перший виїзд на експлуатаційні випробування нового трамваю заводу Татра-Юг модифікації К-1Т306 відбувся ввечері 20 квітня. Згідно з вимогами міжнародної сертифікації, перед використанням на маршруті нової моделі необхідно провести післязаводську обкатку вагону пробігом не менш за 1000 кілометрів.

Повідомляється, що нова низькопідлогова модель справила позитивне враження на транспортників, хоча й були виявлені незначні недоліки, які необхідно буде усунути.

Наразі місто проводить переговори з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо реконструкції трамвайного маршруту #19 та закупівлі нових трамвайних вагонів.

Нагадаємо, у лютому консорціум компанії «Татра-Юг» та Запорізького хлібокомбінату №1 переміг у тендері на постачання «Київпастрансу» 20 трамваїв. Тендер було оголошено ще у вересні 2019 року, розкриття пропозицій відбулось на початку лютого 2020 року і лише зараз оголошено переможця й укладено договір на постачання. 20 трамваїв коштуватимуть 24,9 мільйона євро без ПДВ.

Всі фото: facebook.com/dmrtransporty

Источник материала
Поделиться сюжетом