Гремолата: простий рецепт зеленого салату з сонячної Італії
Гремолата: простий рецепт зеленого салату з сонячної Італії

Гремолата: простий рецепт зеленого салату з сонячної Італії

«Сьогодні в Варшаві перший сонячний день за довгий час, який надихнув мене на рецепт з сонячної Італії.

Гремолата — це італійська суміш, яка класично додається до смаженого м`яса, риби та морепродуктів.

Але також є чудовим додатком до овочів, грибів, замінників м`яса.

Особливо смачно гремолата поєднується з грильованими продуктами.

Дуже простий додаток, який здатен значно збагатити смак навіть найпростішої страви.

Окрім цього гремолата містить багато вітаміну С та заліза», — розповідає food-блогер Ганна Пундак.

1 великий пучок петрушки.

Цедра з 1 лимону + 2 ст.

лимонного соку.

1-2 зубчики часнику.

3 ст.

оливкової олії.

Щіпка солі.

*олію можна не додавати, є різні рецепти.

Покроковий рецепт:.

Петрушку дуже дрібно нарізати.

Лимон обдати кип’ятком і стерти з нього шкірку (на терці).

Часник почистити і теж натерти (на терці).

Змішати всі складники і гремолата готова.

Источник материала
loader