Три важливих правила заморожування фруктів та овочів
Три важливих правила заморожування фруктів та овочів

Три важливих правила заморожування фруктів та овочів

Завдяки заморожуванню можливо зберігати сезонні фрукти, ягоди, овочі з максимальною кількістю вітамінів і в первісному, необробленому вигляді.

Шоковий чи сухий спосіб.

Найпростішим вважається шокове або швидке заморожування, при якому продукт швидко обробляється дуже низькою температурою і зберігає майже всі свої смакові якості, вітаміни та вигляд.

Функції швидкого заморожування Fast.

Freeze і Xtreme.

Freeze є в холодильниках і морозильних шафах Gorenje: фрукти та овочі спершу потрапляють у режим -24 °C, а після заморожування зберігаються при стандартній температурі.

Інший спосіб заморожування – «сухий»: продукти миють, сушать і заморожують у звичайній морозильній камері.

Пакети чи контейнери.

Заморожувати краще у спеціальних пакетах із застібками, в яких зручно зберігати тверді фрукти, овочеві суміші.

У контейнерах краще заморожувати м’які овочі, фрукти і ягоди.

Великі чи малі порції.

Малі порції зручніші, а от в загальній кількості порцій можна не обмежуватися: місткість морозильних скринь Gorenje сягає до 20 кілограмів, а в комбінованих холодильниках морозильна камера має контейнер XXL Space.

Box, в якому, для порівняння, можна зберігати величезну індичку.

Источник материала
loader