/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F154%2F69135809a9e90f5393bc052f8721000e.jpg)
Три важливих правила заморожування фруктів та овочів
Завдяки заморожуванню можливо зберігати сезонні фрукти, ягоди, овочі з максимальною кількістю вітамінів і в первісному, необробленому вигляді.
Шоковий чи сухий спосіб.
Найпростішим вважається шокове або швидке заморожування, при якому продукт швидко обробляється дуже низькою температурою і зберігає майже всі свої смакові якості, вітаміни та вигляд.
Функції швидкого заморожування Fast.
Freeze і Xtreme.
Freeze є в холодильниках і морозильних шафах Gorenje: фрукти та овочі спершу потрапляють у режим -24 °C, а після заморожування зберігаються при стандартній температурі.
Інший спосіб заморожування – «сухий»: продукти миють, сушать і заморожують у звичайній морозильній камері.
Пакети чи контейнери.
Заморожувати краще у спеціальних пакетах із застібками, в яких зручно зберігати тверді фрукти, овочеві суміші.
У контейнерах краще заморожувати м’які овочі, фрукти і ягоди.
Великі чи малі порції.
Малі порції зручніші, а от в загальній кількості порцій можна не обмежуватися: місткість морозильних скринь Gorenje сягає до 20 кілограмів, а в комбінованих холодильниках морозильна камера має контейнер XXL Space.
Box, в якому, для порівняння, можна зберігати величезну індичку.
