Кунжутне печиво до чаю: простий рецепт
Кунжутне печиво до чаю: простий рецепт

Кунжутне печиво до чаю: простий рецепт

«Сьогодні готуємо кунжутне печиво до чаю.

Воно швидке в приготуванні, з доступних продуктів, багате кальцієм і, звісно, дуже смачне», — ділиться food-блогер Ганна Пундак.⠀.

• 250 г ЦЗ борошна.

• 100 г тростинового цукру.

• 80 г смаженого сезаму.

• 1/2 ч.

• 1/2 ч.

• 50 г кокосової олії.

• 100 г холодної води/рослинного молока.

* Цукор можна замінити на будь-який інший.

Поєднати борошно, кунжут, цукор, соду і сіль.

Змолоти це все у блендері (необов’язково ідеально, але насіння має бути покришене, щоб пустило запах і масло).

Кокосову олію розтопити.

Вона не повинна бути гаряча.

Поєднати всі складники і замісити тісто руками.

Воно має бути клейке, але не рідке.

Відставити в холодильник на 30 хв.

Розігріти духовку до 180°C.

Охолоджене тісто сформувати в кулики за допомогою ложки і зволожених рук.

Має вийти 18-20 штук.

Викласти на пергамент, легко притиснути пальцями чи виделкою (я зробила ще візерунок) і випікати 17-20 хв.

Остудити печиво.

Источник материала
loader