25 апреля, четверг
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В ЖК «Синергія Сіті» відбувся пікнік-знайомство для мешканців комплексу
В ЖК «Синергія Сіті» відбувся пікнік-знайомство для мешканців комплексу

В ЖК «Синергія Сіті» відбувся пікнік-знайомство для мешканців комплексу

Днями Будівельна група «Синергія» влаштувала грандіозний пікнік-знайомство для жителів ЖК Синергія Сіті. Його присвятили знайомству майбутніх мешканців перших трьох зданих будинків. У новоспечених жителів 7, 8 та 9 будинків свято викликало море позитивних емоцій. 

Цей захід — відображення ком’юніті-політики забудовника, який стимулює знайомства серед жителів комплексу та розвиває культурне життя мешканців. 

Легку атмосферу свята створювала релакс зона з кальянами та затишними шезлонгами. Chillout мікс від запрошеного DJ доповнював насолоду останніх теплих днів. Нові жителі знайомилися за келихом шампанського, ділилися своїми враженнями від житлового комплексу та обговорювали ідеї щодо дизайн-облаштування свої нових помешкань. 

Мешканці ЖК «Синергія Сіті» вже скоро зможуть оцінити на собі переваги життя у справжньому курортному містечку, яке стрімко розвивається та з кожним днем стає більш затишним і зручним завдяки забудовнику. Погодьтеся, навіщо кудись їхати, коли поруч з домом є багато локацій для відпочинку: 30 внутрішніх дворів у форматі плей-хабів для дорослих та дітей, двадцять зовнішніх зелених скверів, кафе та ресторани, дитячі майданчики та власна набережна з місцями для рибалки, пляжем і вело-доріжками. Ергономічна забудова з паркінгом на 5000 авто, торговельним центром, запроектованими дитячими садками та школою – цю розвинену інфраструктуру та чудові умови для відпочинку отримують люди, що придбали житло в ЖК «Синергія Сіті». Наразі вартість квадратного метру становить від 23 500 грн, що робить інвестицію вигідною з огляду постійного росту цін на нерухомість. Тож, обираючи житло в Синергії ви завжди отримуєте більше.

Окрім красивого та зручного житла важливим для людей є соціальне середовище, а саме сусіди. Добре мати гарні стосунки з тими, хто живе поруч, з ким вони вітаються зранку, з ким дружать їхні діти та, навіть тими, кого можна попросити поливати квіти під час відпустки. Саме Будівельна група «Синергія» започаткувала шість років тому традицію збирати мешканців житлових комплексів на розважальні вечірки, тому що довгострокові дружні відносини та душевне спілкування створюють ком’юніті жителів Синергії.

«Для нас всіх — це велика подія. Ми розуміємо з яким нетерпінням наші нові мешканці чекали на омріяні ключі від нової квартири. В свою чергу, ми вирішили зробити все, аби ця подія не лише запам’яталася, а й була корисною. Ми приділяємо велику увагу як технічним особливостям нових помешкань житлового комплексу, так і атмосфері, яка наповнить повсякденне життя в ЖК Синергія Сіті. На сьогоднішньому заході зав’язались нові знайомства, які згодом можуть перерости в дружбу між мешканцями. Це дуже важливо, адже дім не обмежується порогом квартири. Ми хочемо аби наші мешканці відчували себе вдома одразу після потрапляння на територію комплексу, знаючи, що там на них чекають дружні сусіди та релакс. Емоції жителів, які ми сьогодні побачили, говорять про те, що ми йдемо правильним шляхом» — прокоментувала організаторка заходу та маркетинг-директорка компанії Ганна Хоменко. 

Серед гостей свята розіграли актуальну для життя в новому помешканні побутову техніку, а також фірмовий мангал від Синергія Сіті, який стане в нагоді з настанням сезону барбекю. Також, всі інвестори 7, 8 та 9 будинків отримали знижку 15% на будматеріали для ремонту від партнерів БГ «Синергія» — компанії ВіЯр.

Ім’я забудовника стало для ірпінчан гарантом надійності, а БГ «Синергія» продовжує реалізовувати філософію комфортного оточення та затишного життя у колі добрих сусідів завдяки проведенню душевних сімейних свят для мешканців своїх будинків.

Источник материала
Поделиться сюжетом