Апетитні рулетики: 4 кращі рецепти
Апетитні рулетики: 4 кращі рецепти

Апетитні рулетики: 4 кращі рецепти

Кращі рецепти улюбленої закуски поколінь: рулетики.

З м’ясом і овочами, горішками та чим завгодно — цю страву ти полюбиш!.

Зі смаженим арахісом.

На 4 порції:.

1 стручок перцю чилі.

1 ст.

л насіння фенхелю.

2 цибулини.

1 ст.

л рослинної олії.

200 г рубленого смаженого арахісу.

300 г броколі.

сік 2 лаймів.

4 курячих філе (по 160 г).

500 мл бульйону.

400 мл кокосового молока.

по щіпці кайенского перцю і цукру.

Для начинки.

Зі стручка перцю чилі видалити насіння, м’якоть нарізати тонкими смужками.

Насіння фенхелю підрум’янити на сковороді без жиру.

Цибулю очистити й нарізати маленькими кубиками.

Броколі розібрати на суцвіття, відварити в підсоленій воді до готовності та дрібно порубати.

У сковороді нагріти рослинну олію і підрум’янити цибулю.

Додати перець чилі, насіння фенхелю, броколі, арахіс і 2 ст.

л лайма.

Посолити до свого смаку і перемішати.

Куряче філе вимити й злегка відбити.

Кожне намазати начинкою і згорнути рулетиком.

Скріпити зубочистками й перекласти в глибокий сотейник.

Бульйон нагріти з кокосовим молоком, додати кайенский перець, цукор і сіль.

Соусом залити рулетики.

Тушкувати на середньому вогні під кришкою 30 хв.

Подати з картопляним пюре.

З цукіні й беконом.

На 4 порції:.

4 шніцелі.

200 г цукіні.

40 г в’ялених томатів.

150 г бекону.

6 ст.

л оливкової олії.

200 мл червоного вина.

250 мл вершків.

2 ст.

л томатної пасти.

Шніцелі вимити й обсушити паперовим рушником.

Посолити й поперчити до свого смаку.

Цукіні вимити й нарізати довгими скибочками.

Томати дрібно порубати.

На кожен шніцель укласти скибочки бекону, цукіні (1/3 скибочок відкласти) і в’ялені томати.

Згорнути рулетиками й скріпити зубочистками.

У сотейнику нагріти 3 ст.

л оливкової олії й обсмажити рулетики з усіх боків.

Влити червоне вино і тушкувати протягом 20 хв.

Можна додати трохи бульйону.

Окремо в сковороді нагріти 3 ст.

л оливкової олії й підрум’янити залишилися скибочки цукіні.

Подати на стіл разом з приготованими рулетиками.

З броколі та моцарелою.

На 4 порції:.

500 г броколі.

4 свинячих шніцелі.

60 г моцарели.

2 ст.

л рослинної олії.

1 зубок часнику.

1 ст.

л листочків чебрецю.

30 г вершкового масла.

100 г сметани.

мелений чорний перець.

Броколі розділити на суцвіття і варити в підсоленій воді 10 хв.

Відкинути на друшляк, обдати холодною водою і дати стекти рідини.

Шніцелі відбити.

Третину броколі розподілити по шніцелях.

Сир моцарелу нарізати скибочками й розкласти по шніцелях.

Згорнути рулетами й скріпити зубочистками.

У сковороді нагріти рослинну олію й обсмажити рулети з усіх боків.

Потім сковороду закрити та готувати на маленькому вогні ще 15 хв.

Часник порубати й разом з чебрецем злегка прогріти в розтопленому вершковому маслі.

З броколі, часнику з чебрецем і сметани зробити пюре.

Приправити й подати на стіл разом з рулетиками.

З червоною капустою.

На 4 порції:.

800 г червоної капусти.

150 г білого хліба.

2 цибулини.

1 груша.

2 цибулини.

500 г рубленого м’яса.

1 яйце.

2 ст.

л листочків чебрецю.

60 г топленого масла.

250 мл бульйону.

Листя капусти варити в підсоленій воді 5 хв і викласти на друшляк.

Відібрати найбільші (інші можна використовувати для приготування інших страв).

Для фаршу з хліба зрізати скоринку, м’якуш замочити в холодній воді на 10 хв.

Грушу нарізати дрібними кубиками.

Лук порубати.

Хліб віджати, з’єднати з м’ясом, яйцем, половиною цибулі, грушею і чебрецем.

Посолити й поперчити.

Одержаний фарш загорнути в листя капусти та обсмажити з усіх боків на топленому маслі.

Потім додати рубаний лук і злегка підрум’янити все разом.

Влити гарячий бульйон і тушкувати на маленькому вогні під кришкою 40 хв.

Источник материала
loader