PlayStation зняла рекламу на «Олімпійському» в Києві
PlayStation зняла рекламу на «Олімпійському» в Києві

PlayStation зняла рекламу на «Олімпійському» в Києві

Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Ми пишемо про розвиток міст вже 7 років та 102 днів. За цей час ми опублікували вже 15426 новин та статей і продовжуємо це робити щодня. Підтримайте нас щомісячним внеском! За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви сприятимете незалежній роботі редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.

PlayStation зняла рекламу на «Олімпійському» в Києві - Фото 1

Фото скрін

Компанія PlayStation зняла рекламу на київському стадіоні НСК «Олімпійський» у рамках Ліги чемпіонів УЄФА. Про це повідомляє The Village. За зйомки реклами відповідав український продакшен Radioaktive Film.

У ролику анімаційні герої ігор виробництва Sony зіграли у футбол. Серед них – Нейтан Дрейк з Uncharted, Кратос та його син з God of War, персонаж Horizon Zero Dawn, Ретчет та Кланк з однойменної гри Ratchet & Clank, Елой з Horizon Forbidden West

Виконавчий продюсер Radioaktive Film Катя Галицька зазначила, що ролик знімали ще у травні, перед тим, як оновили газон. За її словами, найважче було знайти високого актора – дублера Кратоса.

PlayStation зняла рекламу на «Олімпійському» в Києві - Фото 2
PlayStation зняла рекламу на «Олімпійському» в Києві - Фото 3
PlayStation зняла рекламу на «Олімпійському» в Києві - Фото 4
PlayStation зняла рекламу на «Олімпійському» в Києві - Фото 5
Источник материала
loader