У Канаді 24 тисячі людей прикинулись нудистами, щоб дешево купити будинок
У Канаді 24 тисячі людей прикинулись нудистами, щоб дешево купити будинок

У Канаді 24 тисячі людей прикинулись нудистами, щоб дешево купити будинок

Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Ми пишемо про розвиток міст вже 7 років та 105 днів. За цей час ми опублікували вже 15436 новин та статей і продовжуємо це робити щодня. Підтримайте нас щомісячним внеском! За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви сприятимете незалежній роботі редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.

Фото: realtor.ca

Неподалік Торонто продають приватний будинок за вартістю удвічі нижчою за середню. Це пов’язано з тим, що будівля розташована на території курорту для нудистів, пише Vice.

Будинок площею 120 квадратних метрів коштує всього 350 тисяч доларів. Він розташований в годині їзди від міста та має три спальні, сад, альтанку та ванну кімнату зі спа. Середня ціна на приватні будинки у цьому регіоні перевищує 800 тисяч доларів.

Рієлторська компанія CC Alexander вже отримала 24 тисячі запитів на купівлю. За словами рієлторів, більшість людей просто хоче придбати доступне житло. Первинний відбір пройшов лише 1% із 24 тисяч бажаючих купити будівлю.

За словами директорки курорту Елісон Волш, люди намагаються прикидатися нудистами, деякі з них навіть роздягалися під час оглядин дому, сподіваючись отримати більше шансів на купівлю. Потенційні покупці, розповідає вона, ставили «божевільні» питання на кшталт: чи можна бути нудистом на 50% або чи можна носити штани або 50% одягу.

Покупцю доведеться платити тисячу доларів щомісяця, щоб отримати змогу здавати в оренду деяку інфраструктуру біля дому: басейни, тенісні корти, ресторан, бар тощо.

Источник материала
Поделиться сюжетом