19 апреля, пятница
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Маріїнському палаці та Межигір’ї зняли індійський блокбастер
У Маріїнському палаці та Межигір’ї зняли індійський блокбастер

У Маріїнському палаці та Межигір’ї зняли індійський блокбастер

Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Ми пишемо про розвиток міст вже 7 років та 112 днів. За цей час ми опублікували вже 15499 новин та статей і продовжуємо це робити щодня. Підтримайте нас щомісячним внеском! За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви сприятимете незалежній роботі редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.

Кадр із офіційного тизера

Індійський блокбастер від режисера С. С. Раджамулі частково знімали в Межигір’ї та в Маріїнському палаці у Києві, повідомляє НВ.

Зйомки фільму під робочою назвою «RRR» (абревіатура від початкових літер імен режисера й головних акторів) також проходили на кіностудії Victoria Film Studios.

Фільм із бюджетом 56 мільйонів доларів знімається мовою телугу й таким чином належить до Толлівуду — сегменту південноіндійської кіноіндустрії. Це історична драма, події якої розгортаються у 1920-х роках, коли Індія була колонією Великої Британії. Головні герої — двоє революціонерів, які протистоять як британській адміністрації, так і місцевому правителю.

Кадр із офіційного тизера

Сцена перед Маріїнським палацом була однією з наймасовіших і найскладніших — у ній взяли участь 300 акторів масовки, оркестр і понад 50 танцівників. Усі — в історичних костюмах і гримі.

Кадр із офіційного тизера

У сцені були задіяні українські актори і танцівники, а над хореографією працювали Олена Шоптенко та Максим Леонов. Також у зйомках в Україні взяв участь британський актор Рей Стівенсон.

«Коли я вперше побачила, як танцюють герої, була щиро вражена їхнім рівнем володіння своїм тілом та артистичністю в танці. Я розумію, що в індійських фільмах це не рідкість, але тут актори мене просто підкорили своєю енергією та підготовкою», — коментує Шоптенко.

Кадр із офіційного тизера

За організацію знімального процесу в Києві відповідала українська кінокомпанія 435 FILMS. Її засновниця кінокомпанії Анна Паленчук зазначає, що навіть попри карантин Україна приваблює іноземних кінематографістів, передусім великим спектром локацій.

«Для Індії стандартна практика — випускати пісню з фільму та за її популярністю розраховувати майбутній бокс-офіс стрічки. Кілька годин тому спілкувалися з індійськими колегами, які поділилися новиною, що за добу пісня та відео з фільму стали великим хітом в Індії… До речі, глядачі з великим захопленням коментують не лише музику та дії акторів, але й красу нашого Маріїнського палацу», — зазначає Паленчук.

Прем’єра фільму запланована на 7 січня 2022 року.

Нагадаємо, Маріїнський палац, пам’ятку архітектури бароко, реставрували понад півтора десятка років і відкрили у вересні 2020-го.

Источник материала
Поделиться сюжетом