19 апреля, пятница
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У листопаді відкриється зимове містечко Roshen. Що там буде?
У листопаді відкриється зимове містечко Roshen. Що там буде?

У листопаді відкриється зимове містечко Roshen. Що там буде?

Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Ми пишемо про розвиток міст вже 7 років та 121 днів. За цей час ми опублікували вже 15606 новин та статей і продовжуємо це робити щодня. Підтримайте нас щомісячним внеском! За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви сприятимете незалежній роботі редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.


Зимове містечко Roshen Winter Village з ковзанкою в Києві почне працювати з 29 листопада. Про це повідомили організатори.

Ковзанка площею 2200 квадратних метрів – є однією з найбільших під відкритим небом у місті. У центрі ковзанки встановлять новорічну ялинку висотою в 15 метрів із тунелем та ілюмінацію з 200 тисяч вогників.

Цьогоріч оновили парк ковзанів на 40%. Також обіцяють щогодини відновлювати льодове покриття та щоденно заточувати ковзани.

Крім того, при оплаті для користувачів платіжною системою Visa та власників карт передбачена знижка в 10% від вартості квитка.

У містечку облаштують ярмарок площею майже 2000 квадратних метрів. Там буде фудкорт з 16-ма операторами вуличної їжі та сувенірів: млинці, бургери, пряники, глінтвейн та інше. У ярмарку беруть участь ресторани та бари України, розташовано декілька барів від партнерів містечка. Планують провести фестиваль глінтвейну.

Також там з’явиться нова локація – резиденція Santa House, декілька Insta places та світлова 3D проекція на фасад центральної будівлі Roshen Plaza від художників студії Front Pictures.

Вхід на територію Roshen Winter Village вільний. Ковзанка працюватиме щодня з 29 листопада до 28 лютого. Графік роботи: з 12:00  до 22:00 у будні, з 10:00 до 22:00 у вихідні та святкові дні (24 грудня – 9 січня).

Читайте також: У Folk Ukraine розповіли, яким буде новорічне свято на Софійській площі в Києві 

Источник материала
Поделиться сюжетом