Black Friday у фітнес-студіях hiitworks як мотивація почати тренуватися
Black Friday у фітнес-студіях hiitworks як мотивація почати тренуватися

Black Friday у фітнес-студіях hiitworks як мотивація почати тренуватися

Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Ми пишемо про розвиток міст вже 7 років та 122 днів. За цей час ми опублікували вже 15607 новин та статей і продовжуємо це робити щодня. Підтримайте нас щомісячним внеском! За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви сприятимете незалежній роботі редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.

З 22 до 30 листопада 2021 у мережі фітнес-студій для зайнятих hiitworks діє акція Black Friday. В усіх студіях мережі пропонують абонементи на 3, 6 або 12 місяців зі знижками 30‒40%.

Акційна мотивація до тренувань

«Іноді найскладніше ― зробити перший крок і придбати абонемент. Якщо просто прийти на перше тренування, далі вже тренер підтримує і заняття починають приносити задоволення та результат, ― зауважують у hiitworks. ― Ми вирішили, що знижки можуть стати стимулом для тих, хто поки не наважувався прийти на перше тренування. Наших постійних відвідувачів також хочемо потішити, тому акція діє для всіх».

Абонементи включать безкоштовне фітнес-тестування та безлімітні тренування в малих групах протягом 3, 6 або 12 місяців.

 

 

Індивідуальна діагностика тіла

У hiitworks рекомендують починати програму тренувань з фітнес-тестування, тому включають його до кожного абонемента. Фітнес-тестування складається із вимірювання параметрів і складу тіла, визначення фізичних показників, а також анкетування та бесіди з тренером.

Фізичні показники вимірюють за методикою Functional Movement Screen. Це допомагає виключити потенційно небезпечні вправи ще до старту та підібрати найбільш ефективні тренування відповідно до рівня підготовки. Тренер надає рекомендації з харчування й тренувань, що гармонійно вписуються в графік.

«Щоб тренування давали результат, вони мають бути регулярними. А щоб хотілося ходити на тренування регулярно, вони мають враховувати особливості сучасного способу життя та допомагати будувати ефективний графік, а не ламати його», ― пояснюють тренери hiitworks.

Розклад занять для кожного

Тренування, що вміють підлаштовуватися під щільний графік, розпочинаються о 7:00 та закінчуються о 21:00. Тривалість заняття ― 45 хвилин, тому відвідувачі встигають потренуватися до або після роботи чи навіть у обідню перерву.

У розкладі передбачені тренування як для новачків, так і для спортсменів. Заняття відрізняються за кольором, щоб легко було підібрати програму для будь-якої мети:

― Жовті. Силові заняття для будь-якого рівня з петлями TRX, 3D з мапами рухів Procedos, з вагою власного тіла, гантелями, гирями або штангою. Одне з найпопулярніших занять мережі ― жіноче тренування «Попа Клас» з акцентом на м’язи сідниць. 

― Оранж. Жироспалювальні заняття, що позбавляють зайвих калорій, розвивають витривалість і покращують роботу серцево-судинної системи.

― Зелені. Відновлювальні заняття Stretching, Yoga та Healthy Back знімають стрес, розвивають гнучкість і формують рівну поставу, щоб знизити наслідки тривалого сидіння за комп’ютером.

Захист «антилокдаун»

У hiitworks уважно дотримуються карантинних обмежень і дезинфікують обладнання після кожного тренування, а персонал студій вакцинований. У разі повного локдауну всі абонементи миттєво заморожують, щоб тренування не втрачалися.

«Тренування допомагають підтримувати імунітет, тому важливо не припиняти їх. Ми подбали, щоб створити безпечний простір у кожній зі студій, тому відвідувачі можуть зосередитися на тренуваннях, а решту турбот ми беремо на себе».

Дізнатися більше та придбати акційний абонемент можна до 30 листопада у будь-якій зі студій або на сайті hiitworks. 

Источник материала
Поделиться сюжетом