В Україні випустили найбільший каталог для інвесторів та стартапів
В Україні випустили найбільший каталог для інвесторів та стартапів

В Україні випустили найбільший каталог для інвесторів та стартапів

Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Ми пишемо про розвиток міст вже 7 років та 140 днів. За цей час ми опублікували вже 15763 новин та статей і продовжуємо це робити щодня. Підтримайте нас щомісячним внеском! За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви сприятимете незалежній роботі редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.

В Україні випустили найбільший каталог для інвесторів та стартапів - Фото 1

Фото: thedigital.gov.ua

В Україні випустили найбільший каталог можливостей для стартапів – Investors Book 2021. У каталозі для інвесторів і стартапів кожен охочий може знайти бізнес-партнерів та отримати від них підтримку та фінансування своєї ідеї, повідомляє Мінцифри.

Цифровий каталог об’єднує 85 венчурних фондів, бізнес-янголів, акселераторів та інкубаторів як українських, так і закордонних, що зацікавлені в підтримці українського технологічного сектора.

У виданні можна отримати структуровану інформацію про кожного з учасників Investors Book 2021, а також дізнатись, у якій галузі вони працюють, які обсяги фінансування надають, які проєкти та на якій стадії підтримують.

Investors Book 2021 року – оновлення каталогу з 2017 року, коли вийшов його перший примірник. Оновлене видання містить вдвічі більше учасників. Окрім України, у каталозі представлені фонди та індивідуальні інвестори зі США, Польщі, країн Балтії, Нідерландів, Туреччини, Казахстану, Вірменії, Великої Британії, Іспанії, Швейцарії. Сукупна кількість проєктів у портфоліо учасників – понад три тисячі.

Ініціативу Investors Book 2021 реалізує Українська асоціація венчурного та приватного капіталу та програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України.

В Україні випустили найбільший каталог для інвесторів та стартапів - Фото 2
В Україні випустили найбільший каталог для інвесторів та стартапів - Фото 3
В Україні випустили найбільший каталог для інвесторів та стартапів - Фото 4
В Україні випустили найбільший каталог для інвесторів та стартапів - Фото 5
Источник материала
loader