У Києві з’явиться музей ретроавтомобілів
У Києві з’явиться музей ретроавтомобілів

У Києві з’явиться музей ретроавтомобілів

Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Ми пишемо про розвиток міст вже 7 років та 150 днів. За цей час ми опублікували вже 15850 новин та статей і продовжуємо це робити щодня. Підтримайте нас щомісячним внеском! За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви сприятимете незалежній роботі редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.

У Києві з’явиться музей ретроавтомобілів - Фото 1
У Києві відкриється музей ретротехніки «Колеса історії» понад 100 експонатів автомобілів та мотоциклів. Про це йдеться на Youtube-каналі Oleg AC.

Загальна площа приміщення музею складає 1,8 тисячі квадратних метрів. На першому поверсі розташована експозиція ретроавтомобілів, а на другому – ​​мототехніка та предмети побутової техніки.

У Києві з’явиться музей ретроавтомобілів - Фото 2

У музеї зібрали колекцію автомобілів, які їздили дорогами міста у різний час. Серед автомобілів — машини радянського виробництва та «іномарки».

У Києві з’явиться музей ретроавтомобілів - Фото 3

Над створенням музею з 2017 року працює команда OldCarService, яка також є одним з організаторів фестивалю OldCarLand у Києві. За словами засновника компанії Павла Лозовенка, музей відкриють весною 2022 року.

У Києві з’явиться музей ретроавтомобілів - Фото 4
У Києві з’явиться музей ретроавтомобілів - Фото 5
У Києві з’явиться музей ретроавтомобілів - Фото 6
У Києві з’явиться музей ретроавтомобілів - Фото 7
У Києві з’явиться музей ретроавтомобілів - Фото 8
Источник материала
loader