Ruslan Baginskiy x LuisaViaRoma: міжнародний проєкт, присвячений Україні
Ruslan Baginskiy x LuisaViaRoma: міжнародний проєкт, присвячений Україні

Ruslan Baginskiy x LuisaViaRoma: міжнародний проєкт, присвячений Україні

Колаборація Ruslan Baginskiy із LuisaViaRoma – це портал між Україною та Італією, і його основна місія – розказати світу про українську культуру, традиції, архітектурні і побутові коди, природу і цінності, на яких побудований бренд Ruslan Baginskiy.

Ruslan Baginskiy x LuisaViaRoma: міжнародний проєкт, присвячений Україні - Фото 1Проект Ruslan Baginskiy x LuisaViaRoma – мультиформатний. 1 липня 2022 року у Флоренції відкрилась вітрина і поп-ап корнер, а також стартував продаж лімітованої колекції, створеної в колаборації з ритейлером. Спеціально для дропу також була розроблена нова упаковка з особистим посланням від Руслана. Кожна деталь, кожен елемент проекту – символічний і натхненний українською культурою. Одним з таких елементів став колосок пшениці: колосками прикрашені два головних убори з колаборації, з колосків сплетений логотип бренду, який вінчає вхід до LuisaViaRoma, а українське пшеничне поле – основна локація відео, яке транслюється на вітрині.

Ruslan Baginskiy x LuisaViaRoma: міжнародний проєкт, присвячений Україні - Фото 2

Відео на 3-метровій вітрині LuisaViaRoma відображає концепцію порталу між Україною та Італією – на першому кадрі ми бачимо модель в літньому полі, з якого вона потрапляє в символічний жовтий простір магазину у Флоренції. Для поп-ап корнеру простір на першому поверсі LuisaViaRoma трансформувався в український дім з характерними нашій культурі деталями побуту та інтер’єру: снопами лози, автентичними дерев’яними лавами і стільцями, плетеними корзинами. Кілька елементів експозиції виготовлені з вінтажного кахлю, яким зазвичай облицьовують печі в українських будинках, і з глини – як омаж українській «мазанці».

 

 

«Ruslan Baginskiy x LuisaViaRoma – це віддзеркалення моєї позиції, моїх роздумів про місце України у світі і нашої ролі в процесі трансформації. Я впевнений, що українська культура має займати ключове місце у світовій історії. Нам є чим поділитись, нам є, що показати, про наших художників повинен чути кожен, про Україну повинен говорити увесь світ. Для мене було принципово важливим, щоб над проектом працювала виключно українська команда – від режисерів і фотографів до моделей і теслярів. Щоб історію про Україну розповідали українці», – говорить Руслан.

  • Ruslan Baginskiy x LuisaViaRoma: міжнародний проєкт, присвячений Україні - Фото 3

Корнер Ruslan Baginskiy LuisaViaRoma буде відкритий до 14 липня. Придбати колекцію можна на luisaviaroma.com

Ruslan Baginskiy x LuisaViaRoma: міжнародний проєкт, присвячений Україні - Фото 4


Теги: LuisaViaRoma, Ruslan Baginskiy
Источник материала
loader