/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2Fcc4af3f1f589cb1c7504f95a12bd373f.jpg)
У старовинній львівській віллі відкрився ресторан
Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Ми пишемо про розвиток міст вже 8 років та 27 днів. За цей час ми опублікували вже 18276 новин та статей і продовжуємо це робити щодня. Підтримайте нас щомісячним внеском! За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви сприятимете незалежній роботі редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2Fcc4af3f1f589cb1c7504f95a12bd373f.jpg)
Сьомого серпня у Львові відкрився ресторан Babo Gardens. Його особливість — він розміщений у старовинній віллі на вулиці Кузневича, повідомляє PostEat.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F827767d32189071342dc3568bab6fc8f.jpg)
Заклад відкрив власник ресторанної мережі Restaron Вардкес Арзуманян.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F1b46a314a465e0cf0a9d5ae33a55546d.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2Fb9cf3b7bde573be1aa1c368517b67a7d.jpg)
Львівська віла пережила кілька епох: австро-угорську, польську, радянську. Кожна залишила свій слід.
1995 року у цій же локації Арзуманян відкрив ресторан «Тарон». У 2019 році віллу закрили на реконструкцію, що тривала три роки.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F64cf7acc9d1569692386fb0ab428c051.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F36ec3f79fc953c794d6d00cc0d0c1619.jpg)
Відкриття Babo Gardens мало відбутися у березні цього року, однак його довелося відтермінувати через російське вторгнення. Протягом чотирьох місяців ресторан готував їжу для переселенців.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F4b7647e9c4ab7a440079048b915fbb5b.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2Ff26671b4c534f95235bc1c360a503317.jpg)
40% страв — вегетаріанські, а 75% вин — українські. При цьому меню заклад не публікує, а відвідати ресторан можна лише попередньо зарезервувавши столик.
