Якщо, ви ніколи не пробували кетчуп, приготовлений з додаванням слив, то не знаєте наскільки він може бути смачним. Поєднання томатів та слив дає незвичайний смак, апетитність якого полягає в кисло-солодких пряних нотках. Зробіть запаси до зими, скориставшись даним рецептом і ви побачите, наскільки популярними виявиться кетчуп з помідорів і слив серед членів вашої родини, а також гостей. Готуйте і всім смачного!
Інгредієнти
- Помідори - 2 кг
- Сливи - 1 кг
- Цибуля ріпчаста - 200г (1-2 шт.)
- Сіль кам'яна - 2 ст.л.
- Цукор - 200г
- Приправа "Хмелі-сунелі" - 0,5 ч.л.
- Оцет 9% - 3 ст.л.
- Кріп, петрушка, базилік - по 1 пучку
- Кінза - 1 пучок (за бажанням)
- Часник - 10 зубчиків
Сохранить в: